Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Ja umieściłem 4 gwiazdki, ponieważ za cenę samochód jest górny, Jest szybki, ale jak tylko chcesz jeździć w ziemi lub na żwiru zawsze są kamyki, które udaje się dostać do biegów silnika, ale poza tym zmartwieniem jest to bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo szczęśliwy kocham ten samochód i tak szybko wszystko przychodzi idealne nie szkody 100% nowy jestem tak szczęśliwy i czołg!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przybył w 27 dni do Brazylii. Bardzo ładny samochód, szybki, a baterie dobrze działają. Mój pierwszy zakup w aplikacji. Jestem szczęśliwa! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dobry wózek ciągnie się bardzo dobrze i dostarcza w 25 dni do Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Na wszelki wypadek, sprawdziłem śruby pod kątem luzu i dokręciłem części, którymi się martwiłem. Nie mogę się doczekać pierwszego biegu w weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Tak, bardzo się cieszę, mój syn może się zabawić teraz kocham kolor szybko jak i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Przyszedł dobrze spakowany biega niegodziwy dobry mały kot dla każdego!!A polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo szybka wysyłka z magazynu Eu, bezpośrednio pod moimi drzwiami przez kuriera, a nie na poczcie. Ładna jakość produktu, zbyt szybki do użytku w pomieszczeniach, hobby RC nie zabawka. Moja ma ładowarki lipo USB bez zasilania ac/dc, ale działa dobrze z każdą ładowarką do smartfonów. Również czasami nie idzie wstecz na raz, ale musisz zwolnić i wcisnąć ponownie przepustnicę!!! Może to sprawa odbiornika.... Zobaczymy w przyszłości, jak to będzie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Przybył dobrze zapakowany i jako bonus był wcześniej niż oczekiwano o kilka dni. Po naładowaniu akumulatora, który trwa trochę ponad 2,5 godziny, wziąłem go na jazdę próbną i po dwóch minutach i małym wypadku z samochodem robiąc kilka kółek, zatrzymał się ruch poza kierowaniem. Mały kamień wielki jak ziarno piasku w jakiś sposób dostał się pomiędzy pinion i ostrogi, zapobiegając ich obracaniu. Wbił się w bieg ostrogi i musiał być usunięty z zaskakującą siłą, ponieważ był zaklinowany w plastik i jak dostał się przez osłonę pyłu biegowego nie wiem, jak to się stało, gdy jechał tylko po drodze. Po rozłożeniu 4 razy i uruchomieniu było w porządku. Widzisz ludzi na youtubie, jeżdżących bez problemu przez brud i pył, czy to zostało wycięte? Zrobię to później sam i może przetestuję to do metalowej ostrogi, która może się nie zdarzyć, ponieważ plastik wydaje się, że rzeczy łatwo się w niego wkładają, gdy metalowa ostroga zgniata ją w plastik, mocno ją zagłuszając i brzmi to naprawdę źle i gorzej niż to jest, ale nadal jest łagodnym irytacją do czynienia. W przeciwnym razie jest to szybki mały samochód, który jest dużo zabawy, gdy jest to działa dobrze. Teraz czekam na mojego A959 B, aby dotrzeć z zmodernizowanymi częściami i zainstalować Metalowe przekładnie ostrogi i miejmy nadzieję, że więcej kamieni i kaszy, które chcą się dostać, są zmiażdżone w pył między metalowymi zębami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 715
    • Ft28 701
    • Ft39 144
    • Ft33 281
    • Ft29 006
    • Ft28 701
    • Ft5 799
    • Ft35 266
    • Ft27 174
    • Ft41 220
    • Ft27 858
    • Ft18 624
    • Ft57 838
    • Ft102 628
    • Ft83 665
    • Ft20 456
    • Ft32 060
    • Ft16 181