Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2020

    Trochę za miękka jak na mój gust, kawałek pasuje bardzo dobrze i jest dobrej jakości, pasuje idealnie, użyłem go do modyfikacji przedniego zawieszenia mojego wltoys 12428. Z kilkoma poprawkami. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Tanie i doskonałe wykonanie. Identyczne jak oryginał. Wolę plastik, bo lepiej się opiera przed szokami. Metalowa aktualizacja jest zbyt sztywna i grozi złamaniem innej części moich zabawek A959 b..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2018

    RC Car Parts arrived in 25 days. Far cry from the 7-20 days promised. Please don't say weekends don't count. What, does the slow boat from China stop as sea every Saturday and Sunday? Items arrived in one piece at least.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2017

    bought to replace as mine had broke. does what it says..also check out RCklir page on youtube, as he has lots of video on changing parts and upgrading !!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    000

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Idealne do wymiany mojej złamanej części. Wolę plastik, ponieważ modernizacja metalu jest zbyt sztywna i przynosi inne przerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    Great quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2018

    Nice and good quality plastic part for my rc car WLToys A959 Vortex.On the picture is broken one and one brand new not opened part.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    produit conforme je recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Nice replace parts product for RC cars WLToys A959 :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 807
    • Ft5 631
    • Ft3 024
    • Ft7 184
    • Ft1 887
    • Ft970
    • Ft6 188
    • Ft6 050
    • Ft3 400
    • Ft3 400
    • Ft11 462
    • Ft5 664
    • Ft979
    • Ft2 745
    • Ft65 188
    • Ft4 812
    • Ft7 859
    • Ft3 600