Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Najlepsza wersja K989. W istocie jest to nadal K989, ale z innym ciałem. Podwozie, rozruszniki, koła, opony przyczepne są nadal takie same. Jednak istnieją pewne zmiany tu i tam, aby to najlepszy budżet 1/28 możliwe. Nowy nadajnik ma 0 stref odtwarzania lub martwy obszar w środku układu kierowniczego, kierownicy i, co najważniejsze, podwójne tempo, aby ograniczyć prędkość. Ale jest też zła wiadomość. To jest protokół 144001, więc nie działa z oryginalną serią K9. Ogólna jakość jest nadal taka sama. Nadal będziesz musiał sprawdzić i naprawić go tak jak wcześniej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przedmiot przybył przed oczekiwaną datą w bardzo dobrym stanie, samochód jest gotowy do pracy wszystko, czego potrzebujesz to 4 baterie AA dla kontrolera. Nie oczekiwał wiele od małego samochodu rc, ale był bardzo zaskoczony i pod wrażeniem, jego w pełni proporcjonalne i bardzo szybkie dla małego samochodu i można dostosować prędkość na kontrolera dla początkujących. Polecam ten samochód dla młodzieży, która dopiero weszła w hobby, ponieważ jest bardzo trwały i stosunek jakości do ceny. W przypadku filmów wideo proszę podświetlić https://youtu.be/MvLTksPNWsI i wkleić w przeglądarce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jury dostał to dla mojego chłopca na święta. Wygląda na małe przewinienie. Trochę się powaliłem i byłem zaskoczony, jak dobrze idzie. Doskonałe dla początkujących i dzieci. Grafika jest genialna i wygląda naprawdę fajnie ze wszystkimi światłami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Świetna mini wykroczenie, dobra robota ze światłami. Dywizjon jest miły i sztywny, mały, zabawny włóczęga. Niezły dotyk z tylnym dyfuzorem cieszy się, że przyniósł bardziej kompaktowy kontroler. Bardzo się cieszę, że go mam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Niestety otrzymałem swoją z pełną wyczerpaną baterią, która nie była naładowana z żadną z moich ładowarek. Użyłem innej liposukcji od jednego z moich K989's i samochód działa dobrze. Spróbuję zdobyć inną baterię od Bangooda, ale ciężko przejść przez ten zabieg. Nie ma jeszcze odpowiedzi...!!! Ale ten samochód to tona zabawy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ciężarówka Wltoys RC jest wyposażona w nadajnik, samochód, Lipo i ładowarkę. Również niektóre małe części zamienne. Jakość jest świetna, wszystko się kręci swobodnie. 😀👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Zajebisty malutki samochód. Dobrze się trzyma i z kołami dryfującymi jest dużo zabawy w pomieszczeniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PizVIP1
    IT
    25/10/2021

    A co z świetnym produktem i świetną dostawą fantastyczna wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    OPTYKA 10 /10 JAKOŚĆ 9/10 ZUSAMMENBAU 2/10 Proszę kliknąć części, które pojawiają się w silniku: (Nie jest dobrze działa)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To byłoby 5 gwiazdek, ale bateria padła w momencie przybycia. Na szczęście byłem w stanie wykorzystać baterię z K969 do przetestowania. Otworzyłem bilet, ale jeszcze nic nie słyszałem, inaczej obsługa byłaby 5 gwiazdek. Ta rzecz jest szybka, a za 25% kosztów Kyoshi Mini Z, nie można się pomylić. Możesz całkowicie go ulepszyć i nadal być na koszt akcji. Gdyby tylko zrobili taniego Lexan Mustang GT... Jeśli otrzymasz działającą baterię, będziesz miał 5 gwiazdek doświadczenie. Nowe radio nie jest tak miłe, jak to, że przyszedł z K959 i nie ma trzeciego kanału do sterowania światłami lub czymkolwiek innym, więc nie wiem, dlaczego przestali ładniejsze radio. Jeśli google można znaleźć więcej części, niż są tutaj, ale to naprawdę nie wymaga żadnej aktualizacji i nie widzę sensu, aby umieścić w bezszczotkowy silnik lub inne ulepszenia elektroniczne inne niż żyroskopowe (które znalazłem za $ 13).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 552
    • Ft4 319
    • Ft29 254
    • Ft5 117
    • Ft4 984
    • Ft45 212
    • Ft48 536
    • Ft20 277
    • Ft19 612
    • Ft27 259