Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Dla nowego modelu wartość ceny jest w porządku. Kupiłem go za 44€. Biorąc pod uwagę, że za tę samą cenę możesz kupić A959-a, polecam kupić A959-a. 184011 ma głównie części z tworzywa sztucznego, a A959 ma więcej części metalowych i wypełniaczy oleju. Samochód posiada amortyzatory cierne wykonane z tworzywa sztucznego z metalicznym malowaniem. Jeśli możesz kupić ten za 30-35 m, możesz rozważyć zakup. Za ponad 40 € kup A959. prowadzenie jest naprawdę zabawne, a plastikowe biegi wydają się trzymać. Jeśli potrzebujesz części zamiennych lub uaktualnień, możesz sprawdzić Banggood na wltoys a959 części, ponieważ są one zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Paczka była w dobrym stanie. Brak wstrząsów wypełnionych olejem. Centralny wał napędowy, wały śrubowe i dyferencje są z tworzywa sztucznego. Żadnych metalowych części, oprócz silnika, mocowania silnika i wstrząsów. Serwo 5 drutów, bateria litowo-jonowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo ładnie wygląda rc buggy w bardzo przystępnej cenie. Większość części to plastik, który sprawia, że jest lżejszy, ale chciałbym umieścić metalowe wały i centralny wał napędowy. Nie udało się go jeszcze uruchomić i mam nadzieję, że może osiągnąć prędkość maksymalną 30 km/h.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Całkiem niezły, mały samochodzik! Nie jest najszybszy, ale więcej niż wystarczająco dla małego dziecka (lub po prostu wbiec prosto przed twój dom). Potencjał terenowy jest ograniczony, głównie ze względu na minimalny prześwit. Działa najlepiej w terenie lub na uboczu. Jedynym minusem jest to, że moja jednostka miała czyste złamanie jednego z ogniw, co sprawiło, że wyskakuje podczas skoków. Łatwo go naprawiłem za pomocą kleju i cienkiego paska gumy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Great Rc to jak niski koszt 144001, ale nadal dobrej jakości, dodałem światło led do kopalni. Perfekcyjnie zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Good Materials for price , it's a cheap Rc Car but Runs Good for its price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Vraiment bien, mon fils de 8 ans adore. Bonne qualité du wltoys 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Nie testowałem jeszcze, ale z mojego punktu widzenia materiał jest bardzo twardy, mimo że jest w większości z tworzyw sztucznych, można zobaczyć jakość i trwałość konstrukcji samochodu, miękkie koła i amortyzatory zapewniające dobrą odporność na uderzenia, dobrze wykończone i wysokiej jakości, 👏👏👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Mam doskonałe chodzenie dobrze dzięki conpra k hize podoba mi się jak. i szczęście więcej ludzi sprzedałeś rzeczy tak k warto wydać wszystkie pieniądze w tym sklepie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$105.99
    • US$56.99
    • US$151.99
    • US$22.99
    • US$100.99
    • US$132.99
    • US$28.99
    • US$103.99