Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    Jest to najszybszy samochód RC, który można dostać za pieniądze, zmierzyłem go z prędkością 71km/h. Nie polecam tego dla początkujących, ponieważ prędkość może prowadzić do łamań, ale dla tych, którzy są pewni jazdy jest to trudne do pobicia. Sprawdź moją wielką recenzję i poprawki, które polecam, aby samochód działał dobrze tutaj: https://www.quadifyrc.com/rccarreviews/wl-toys-144010-brushless-rc-car-review-must-do-tuning-all-you-need-to-know

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Mój wymarzony samochód jest tutaj! Przybyło znacznie przed planowanym terminem dostawy, więc ogromne podziękowania dla Banggood za to, a także za wspaniałą cenę, dziękuję. Ogromne podziękowania dla WLToys za produkcję tak wspaniałego samochodu rc. Nie mogę uwierzyć, jak inne marki samochodów RC mogą twierdzić, że są lepsze. WLtoys to firma na całym świecie, która stale się rozwija z niesamowitych, wartościowych produktów. Ta 144010 będzie kultową ikoną dla tych, którzy interesują się hobby. Gdyby nie ty, zakup nie byłby możliwy. Dziękujemy również Chińczykom, którzy tworzą te niesamowite produkty. zadowolony klient.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    wielki bangood w 7 dni roboczych model przybyła box we wszystkich, jedyną wadą przepustnica reaguje po 1 sekundzie w przeciwnym razie ok, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Lubię ten rc buggy, ponieważ jest już szybko z pudełka, nie ma potrzeby ulepszania elektroniki tylko do walk ulicznych. Mam oryginalną wersję Wltoys 144001 w kolorach czerwonym i zielonym, ale to jest mój nowy ulubiony

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    envío estupendo mucho más rápido de lo que esperaba me ha tardado 16 días. Cargando la batería ansioso como un niño pequeño.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Mam wczoraj 89 z moim dziki xs flux osiągnięty, a teraz 90 z wltoys?? Wszystkie oryginalne spart z Akku Schnellste auto für dies Preis 💪 Große Empfehlung (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Przybyli szybciej niż się spodziewaliśmy. Doskonała jakość. bardzo szybki samochód RC z pudełka. Obejrzyj YouTube, aby uzyskać niezbędne rzeczy, aby samochód trwał dłużej i działać na maks. Dostarczona bateria z tym samochodem była lepsza niż myślałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Relación calidad precio increíble! Necesario sustituir emisora, ya que tiene mucho retardo. Por lo demás con unos cuantos reglajes y ajustes queda un coche muy funcional con un gran rendimiento!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Podwozie jest dobre, opony są bardziej odpowiednie do offroadu niż na drodze, ale nadal działają dobrze na torze. Elektronika jest w porządku. Nadajnik puszcza burtę z opóźnieniem przepustnicy i nie reaguje. Na szczęście łatwo go zastąpić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Jestem bardzo zadowolony, że wszystkie części wyglądają wysokiej jakości z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$105.99
    • US$18.29
    • US$135.99
    • US$40.99
    • US$103.99
    • US$28.99
    • US$48.19
    • US$10.99
    • US$37.99