Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    16/12/2021

    Świetny budżet na RC. Legendarny 144001, mocny i trwały, ten przyszedł z dwoma bateriami dla większej wydajności. Podoba mi się jej wygląd, a zwłaszcza kolor! Dość szybki ze względu na duży silnik szczotkowany 550. Przybył w ciągu około 10 dni roboczych z Chin w idealnie nienaruszonym pudełku. Dziękuję, Banggood! Sprawdź mój pełny rok z tego RC w linku poniżej. https://youtu.be/4CqlelK5kF4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo ladna ciezarówka rc... Nie tak szybko jak 144001, ale fajnie jest jeździć i rozwalać teren. Światła LED wyglądają fajnie, a szerokie opony są dobre i sprawiają, że jest bardziej stabilny na trudnym terenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobra szybka dostawa. Zainstalowano system FPV. Dobry model rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Wspaniała wartość.. Szybka wysyłka na czasy i WoW co za zabawa!! Gotowi do wyścigu wystarczy naładować baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Świetna jakość ciężarówki i świetna cena. Metalowe podwozie i ramiona kierownicze, wstrząsy olejowe, akumulator Lipo - to jest doskonałe za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Polecam go dla każdego!!! /Zabierzcie go! Wyjątkowo zabawne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Doskonała wersja monster trucka buggy 144001. Identyczne poza słupami, karoserią i kołami. Można wymienić na 144001 części i nie znać różnicy. - Bardzo wytrzymała, bardzo wytrzymała. Został wcielony do różnych obiektów bez problemu. - Wystarczająco szybko, aby być niekontrolowany dla nowszych hobbystów RC... Albo przynajmniej mnie. Twój przebieg może się różnić. - Wstrząsy olejowe (wymaga sprawdzenia przed pierwszym uruchomieniem) - Różnice w metalowych zębatkach - Dobra obsługa posprzedażna Sprzedawany w serii 14400x. Ten pojazd wymaga trochę pracy przed uruchomieniem. Różnice nie są dobrze smarowane z fabryki. Demontaż nie jest tak trudny, a wypełnienie smarem jest równie łatwe. To przedłuży ich żywotność. Należy sprawdzić, czy wstrząsy są prawidłowe wypełnienie i są do tego filmy. Szczerze mówiąc, wymieńcie ropę. Olej jest trochę za cienki jak na mój gust, ale możesz się nie zgodzić. Zakupy 144001 następni. Nie przejmuj się tym, to świetny pojazd, jeśli chcesz włożyć w to trochę pracy... A jeśli kupujesz zabawki dla hobbystów, to zdecydowanie powinieneś robić te rzeczy. Nie zakładaj, że Losi, Traxxas czy Arrma rzeczywiście wypełnił te dyfuzje i wstrząsy itp. poprawnie... To twój model. Rozebrać to na części. Upewnij się, naucz się swojego sprzętu. <- To mnie cholernie zdenerwowało, kiedy to zobaczyłem, ale po jego posiadaniu i zrobiłem to całkowicie się z tym zgadzam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    great one for the skate board park. good one to learn with, before spending a lot of money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Bardzo ladny RC! (pol.). Dobre opakowanie i szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobra jakość i to jest szybkie, więc jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$53.99
    • US$109.49
    • US$155.99
    • US$81.99
    • US$150.19
    • US$183.99
    • US$129.99
    • US$96.99
    • US$87.99
    • US$88.99
    • US$53.99
    • US$115.99
    • US$60.99
    • US$139.99
    • US$103.99
    • US$136.99
    • US$109.71