Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Mam nadzieję, że się zadomowi. Sprawdzę go na początku. Ale nie powinien sprawiać problemów. To była druga dostawa. Najpierw nigdy nie przyszedł. Gorzej, obsługa klienta załatwiła mi kolejną dostawę, a dwa tygodnie później wrócił do domu. Dziękuję obsługa klienta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetna aktualizacja dla 144001, kupię drugą dla tylnej dyferencji, ale rozwaliłem tylko przednią, więc myślę, że ten będzie najprawdopodobniej uderzony...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Świetny produkt, ale oryginalne śruby są za krótkie. Będzie zmieniał je na 1 mm dłuższe jak najszybciej. Przybył w nieco ponad tydzień do południowej Walii UK.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Różne okładki są świetne. Przyszedł ze wszystkimi śrubami i instalacja była łatwa. Zdecydowanie mocniejsza wieża uderzeniowa niż te plastikowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    very nice pieces seems to be good quality but that you find out when its mounted , full metal pieces happy with it soon we go test it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Bardzo dobra metalowa część bloku trzonowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Daję tylko 4 gwiazdki, bo uważam, że sztuka jest za ciężka. Ale kawałek jest bardzo dobrze wykonany i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Wygląda dobrze na pierwszej inspekcji, wgra zdjęcie, gdy zostanie zainstalowane w ciągu kilku dni. Bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Mam to razem z moim bezszczotkowym uaktualnieniem WLtoys 124019.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Jest solidny i ciężki, ale pasuje ładnie... Nie ma dla mnie problemów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 698
    • Ft3 201
    • Ft2 958
    • Ft7 767
    • Ft11 100
    • Ft2 240
    • Ft3 201
    • Ft7 399
    • Ft8 104
    • Ft1 599
    • Ft2 586
    • Ft4 226
    • Ft5 127
    • Ft4 803
    • Ft4 162
    • Ft5 547
    • Ft63 766
    • Ft4 130