Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Doskonałe amortyzatory dla wltoys 144001, całe ciało jest wykonane z aluminium i są bardzo dobrej jakości, muszą być wypełnione olejem i są kompatybilne z przodu i z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo ładne mam nadzieję, że dużo lepsze niż plastik, który pochodzi z samochodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Nie ma ropy w szoku. Dodałam trochę oliwy i świetnie działają. Wyglądaj świetnie na moim 124019.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Odważyłem się pozwolić mojej dziewczynie spróbować mojego wózka, która nigdy wcześniej nie jeździła RC. Wjechała prosto w betonową ścianę. Buggy zaskakująco dobrze przyjął pobicie, ale plastikowa obudowa od razu pękła w 2. Ta aktualizacja była na wyprzedaży błyskawicznej i tylko około 9 dolarów więcej niż w magazynie w tamtym czasie, więc wydawało się, że warto spróbować. Są one bardziej wytrzymałe niż w magazynie, a metal zapewnia, że w przyszłości nastąpią jakiekolwiek uszkodzenia tylko na wale. Jak stwierdziły kilka innych recenzji, dość często przeciekają. Używam oleju o średniej wadze, a do końca biegu jest dużo wolnego. Miałem czas, aby uzyskać kompresję, aby dopasować wstrząsy z tyłu, bez względu na otwór montażowy i napięcie gwintowania były ustawione. Przełączenie się na sprężyny giełdowe trochę pomogło. Ogólnie jestem pewien, że te wstrząsy będą lepsze do uderzenia na dłuższą metę, ale przeciekanie w szybie spowoduje ból głowy. Przygotujcie się na potencjalny bałagan.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Το προϊόν μπορώ να πω οτι ηταν στην αναμενόμενη ποιότητα. Η διαφορά με αυτα που ειχε αρχικα είναι οτι είναι ολόκληρο το σωμα μεταλλικό. Ταιριάζει απόλυτα, κανένα πρόβλημα. Η συσκευασία καλή και το δεμα ήρθε γρήγορα!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    O wiele lepsze niż te z moich 144001. Akcje są sprężyste, ale te nie. Mogę to polecić, nawet jeśli akcje nie są jeszcze zniszczone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Dobra zamienna część, wszystko metalowe. Oryginalna część była częściowo plastikowa i natychmiast pękła. Ten jest o wiele bardziej wiarygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobry wygląd, wszystkie metalowe aktualizacje dla WL Toys144001. Przed instalacją należy wypełnić olej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobrze, ale wewnętrzny kubek silikonowy brakuje i zastępuje prosty okrągły staw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Te działają idealnie i są przeznaczone dla wltoys 144001 żyję nimi i od tej pory działają nadal tak, jak powinny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft3 025
    • Ft2 947
    • Ft2 488
    • Ft24 225
    • Ft8 191
    • Ft4 916
    • Ft2 452
    • Ft6 126
    • Ft6 054
    • Ft1 963
    • Ft3 025
    • Ft1 963
    • Ft4 540
    • Ft2 979
    • Ft9 459
    • Ft65 225
    • Ft3 025