Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2022

    Dobra kolekcja części do modernizacji samochodów. Oczywiście, nie wszystkie części samochodu, ale ok. Jeśli dostaniesz je po dobrej cenie, to warto. Jakość konstrukcji jest doskonała pod względem dokładności wymiarowej. Części wykonane są ze stopu aluminium, aby nie zwiększyć ciężaru samochodu, wszystkie są lekkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dodaje wagę do pojazdu, który sprawia, że wszystko wokół plastiku staje się bardziej kruche. Pomyśl o tym, zanim zaczniesz przechodzić na metal. Muszę powiedzieć, że wszystko działa idealnie i wygląd jest naprawdę WOW.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wszystkie modernizacje metalu dla wltoys 124019. Wszystko ze śrubami, kołkami, łożyskami, metalowymi przekładniami i nakrętkami. doskonała modernizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    commande non complète manque les 4 axes de liaison . pui erreur de suport fusé reçus deux gauche. et manque les entretoise merci de remédier à ses deux erreurs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Great upgrade kit, it was very easy to install and has made the car easier to setup and also added strength. Very quick delivery to the UK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    bien emballé et tres solide la voiture se controle mieux maintenant que les bras son en allu !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Niesamowite części mocne, ale po 15 minutach pracy zespół lewego koła został zastąpiony (przez mnie miałem włócznię) udało mi się wybić starą i włożyłem kolejną, ale teraz mam co najmniej 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Zestaw uaktualniania wygląda świetnie i będzie to wspaniałe do doświadczenia. Nie mogę się doczekać. Polecam ten zestaw uaktualniania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wystarczy wymienić to, co było zepsute, wszystko się zgadza i pasuje świetnie ☺ ♀ Nie przegapić, że były różne zestawy, w przeciwnym razie wybrałbym większy zestaw z nowymi kołami obudowy do napędu itp. Ale to wystarczyło, żeby naprawić samochód dzieciaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Wszystko przybyło 20.11.21 wcześniej, niż było napisane, teraz mam coś do zrobienia 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$17.59
    • US$15.00
    • US$44.99
    • US$7.99
    • US$9.69
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$4.99
    • US$38.99
    • US$9.99
    • US$27.99
    • US$62.36
    • US$248.99
    • US$19.99