Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Wszystkie modernizacje metalu dla wltoys 124019. Wszystko ze śrubami, kołkami, łożyskami, metalowymi przekładniami i nakrętkami. doskonała modernizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Teraz mogę poczekać, aż coś złamię, albo użyć ich teraz? Myślę, że poczekam i wyświetlę wszystkie części, które zamawiałam, jakbym mieszkała w RC HOBBY SHOP, który ma WLTOYS wszędzie z moich dwóch A959 A959-B A979-B 124018 12 4019 fieyue fy08 wraz z TEAM ASSOCIED DR10 DRAG CAR oraz częściami i akcesoriami LSI 1969 CAMARO 22S DRAG CAR. Mam problem i powinienem przestać, ale nie będę dalej kupować od BANGGOOOD, ponieważ usługi były o wiele lepsze od prób dogadywania się z idiotami w Amazon i Ebay nie są daleko w tyle, bo oboje kosztują mnie za San Ale kto powiedział, że jestem zdrowy. Jest fajniej być szalonym tak jak ceny BANGGOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Świetny produkt, ale trzeba było trochę natarczywie, bo przednie ramiona tęsknią za moim modelem samochodu, nic, co piła do metalu i zestaw do stepowania nie rozwiązałoby 👍🏻

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobra jakość i super komplet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Nie mogę się doczekać aktualizacji na moim wltoy 124018 zestaw wydaje się mieć wszystko czego potrzebujesz i to jest dobra jakość i świetne wartości dla pieniędzy nie wiem czy to wszystko wymaga modernizacji ale co do cholery 🤪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Gorąco polecam części. Ponieważ o wiele bardziej stabilne niż oryginalne części z tworzywa sztucznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    commande non complète manque les 4 axes de liaison . pui erreur de suport fusé reçus deux gauche. et manque les entretoise merci de remédier à ses deux erreurs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Dobra kolekcja części do modernizacji samochodów. Oczywiście, nie wszystkie części samochodu, ale ok. Jeśli dostaniesz je po dobrej cenie, to warto. Jakość konstrukcji jest doskonała pod względem dokładności wymiarowej. Części wykonane są ze stopu aluminium, aby nie zwiększyć ciężaru samochodu, wszystkie są lekkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Great upgrade kit, it was very easy to install and has made the car easier to setup and also added strength. Very quick delivery to the UK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    bien emballé et tres solide la voiture se controle mieux maintenant que les bras son en allu !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$18.99
    • US$35.32
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$129.99