Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Świetny produkt, ale trzeba było trochę natarczywie, bo przednie ramiona tęsknią za moim modelem samochodu, nic, co piła do metalu i zestaw do stepowania nie rozwiązałoby 👍🏻

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Nie mogę się doczekać aktualizacji na moim wltoy 124018 zestaw wydaje się mieć wszystko czego potrzebujesz i to jest dobra jakość i świetne wartości dla pieniędzy nie wiem czy to wszystko wymaga modernizacji ale co do cholery 🤪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wszystkie modernizacje metalu dla wltoys 124019. Wszystko ze śrubami, kołkami, łożyskami, metalowymi przekładniami i nakrętkami. doskonała modernizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Niesamowite części mocne, ale po 15 minutach pracy zespół lewego koła został zastąpiony (przez mnie miałem włócznię) udało mi się wybić starą i włożyłem kolejną, ale teraz mam co najmniej 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Zestaw uaktualniania wygląda świetnie i będzie to wspaniałe do doświadczenia. Nie mogę się doczekać. Polecam ten zestaw uaktualniania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobra jakość i super komplet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo pod wrażeniem jakości produktu i szybkości dostawy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Świetny produkt, dodaje trochę wagi, ale stabilność nabiera. Szybka dostawa jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie mogę się doczekać, aż wrzucę je do RC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 818
    • Ft4 001
    • Ft3 273
    • Ft11 285
    • Ft5 893
    • Ft7 643
    • Ft3 938
    • Ft3 639
    • Ft3 639
    • Ft7 643
    • Ft3 150
    • Ft5 095
    • Ft2 645
    • Ft4 730
    • Ft2 910
    • Ft9 100
    • Ft62 746
    • Ft49 888