Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Zalecane! Zamówiłam cały zestaw i ulepszyłam mój wltey 144001 whit silnik, RSG i kierownicę. I pasuje idealnie. Nadal używa lipo 2S 1500Ma, ale RSG radzi sobie z 120Amps i 2-4S lipo's. Obecnie prędkość maksymalna jest tak niska jak silnik magazynowy. Właśnie zamówiłem kartę programową wltoys, to nie było visibel na stronie tego zestawu produktów... Również nadajnik w tym zestawie wykonuje swoją pracę. FPV dodano już wcześniej, używając lipy drugiego zapasu. Dzięki Banggood!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Najlepszy serwis do wltoy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Jeszcze go nie używałem, ale jest tu szybciej z Chin do USA niż obiecana dostawa w ciągu 1 tygodnia w wysyłce na nowe wltoys

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Działa bardzo łatwo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Kombinezon jak opisano, nie mogę się doczekać, aby przetestować go na drodze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Otrzymany w dobrym stanie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    VERO COOL produkt! PRAWDZIWE GOS FAST na 3S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Helaas niet wat ik er van had verwacht. Met een 2s lipo vertrekt hij niet goed vanuit stilstand. Hij rateld en maakt rare geluiden. Ook reageerd het gas inconstent. Soms gaat hij snel met volgas, soms nog niet eens 10% van de snelheid als ik volgas geef. Afstandbediening is niet met een hand te bedienen. Het stuur wieltje zit te ver van het handvat af. Verder had het motortje speling op het asje. Ik heb deze feedback ingediend, dus ik hoop dat ik goed geholpen word.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Jakość nie jest zgodna z ceną nawet nie trzymał się pierwszej jazdy. Plastikowe narzędzia ślizgają się źle wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Mam bardzo mieszane opinie na temat tego zestawu. Jest łatwy do zainstalowania, nawet dla początkujących jak ja, ale na pewno ma pewne problemy z programowaniem, z którymi będę musiał żyć. Istnieją pewne momenty wahania i szarpania, gdy początkowo przyspiesza, jednak ten zestaw jest bardzo szybki. Byłem absolutnie zaskoczony tym, jak szybko stał się 124019 podczas dodawania tego zestawu, nawet przy użyciu 2S 2600mah 30c baterii. Jest tak szybki, że ledwo mogę go zobaczyć, gdy zbliża się do mnie. Gdybym miał zgadywać, jak szybko to idzie, powiedziałbym, że jest to prawdopodobnie 50+ mph na baterii 2S. Mam baterię 3S na zamówienie, która jest jeszcze tydzień lub dwa, i szczerze mówiąc, boję się, co stanie się ten samochód na baterii 3S. Nawet nie jestem pewien, czy zainstaluję baterię 3S w nim, ponieważ jest tak szybki na 2S, że nie wiem, że mogę kontrolować go nawet na 3S. Tani zestaw, gdy go zamówiłem . (bo jest to jedyny na liście Banggood, czyli gdzie oczywiście samochód) Ale nie wahaj się go kupić, jeśli masz napięty budżet, jak ja i szukasz fajnego uaktualnienia dla swojego samochodu. Jedna sugestia, żebym unikał dni szukania rozwiązania, tak jak ja, jest taka, że twoje przycięcie przepustnicy może nie być ustawione na zero, a nawet wskazuje na zero. To uniemożliwi synchronizację nadajnika i odbiornika, co oznacza, że samochód będzie po prostu szybko sygnał i miga. Jeśli tak się stanie, po prostu powoli przekręć przepustnicę do góry, a potem, gdy wciśnie się w odpowiedni punkt, twój samochód od razu się zsynchronizuje. Mój pilot wskazuje jeden, ale musi być uważany za prawdziwy punkt zero, ponieważ tam system pozwala na synchronizację. Ogólnie rzecz biorąc, jestem szczęśliwy, że go mam, może kiedyś będę mógł wydać więcej pieniędzy i kupić lepszy zestaw, ale to na pewno pozwoli mi przetrwać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.54
    • US$116.64
    • US$25.99
    • US$9.99
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$7.99
    • US$25.40
    • US$19.62
    • US$76.22
    • US$44.39
    • US$49.12
    • US$26.99
    • US$12.69
    • US$90.08
    • US$19.62
    • US$66.98
    • US$209.99