Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Zamówienie przybyło dość szybko w porównaniu z innymi, które zostały wykonane w tym okresie. Jakość materiału wydaje się być bardzo dobra wizualnie ze szczegółami. Oczywiście, to się okaże przy użyciu, ale jest zdecydowanie lepsze niż oryginalny plastikowy element, który się zepsuł

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Dobry produkt!. Wszystkie śruby do góry i dołu pasują idealnie. Nie ma problemów, co tak nigdy nie sprawiło, że mój samochód znowu zaczął działać bez problemu! Nałożenie w środku było małe zagranie. Po prostu mocno naciskaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    All OK. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Przybyli szybko. Z drugiej strony jest jedna godzina montażu na czerwono. Z dobrym pilnikiem, papierem ściernym i dużą ilością tłuszczu. Prawdziwy bałagan do zainstalowania, ale w końcu to wielka sprawa. Fajnie jest założyć duże opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Ramiona wygaszacza Servo idealnie dopasowane i jest niezbędnym uaktualnieniem do wszelkich wltoy's 144001 lub 124019!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Doskonała i bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Super szybka dostawa, otrzymała ją w kilka dni. Zdecydowanie polecam tę część jest doskonałą jakością i trzeba mieć dla 144001.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Bardzo dobra jakość sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Niestety nie ma śrub i łożysk kulkowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2022

    Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$6.25
    • US$90.99
    • US$10.99
    • US$103.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$4.29
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$36.99
    • US$18.99
    • US$35.32
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$12.99