Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1166)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1166)
    • 5 Star(1109)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2020

    Ładnie wilgotne zawieszenie. Bardzo dobre utrzymanie drogi. Zdecydowanie warte swojej ceny. Będzie działać na trójkach, jeśli poprawisz chłodzenie i zmieścisz metalowe jednostki różnicujące. Nie bierz tylko sprzętu, bo nie wszystkie pasują. Dołączyłem zrzut ekranu. Przerobiłem swoją na krótki kurs ciężarówki/pustynnej wyścigówki używając ciała Banggood. Znowu dodano zrzut ekranu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Muito bom,bom carro Rc,a única coisa é que pra brincar na velocidade máxima sem desgastar os diferenciais logo,é ter que enche o diferenciais de graxa pois vem pouca,principalmente o da frente que é muito duro de rodar as rodas,de resto o carrinho é ótimo,isso não é um defeito,e sim uma falta de um elemento essencial pra conservar as peças do brinquedo,mas acho que a fabricante a Wltoys deveria corrigir esse problema de falta de graxa,pois tem pessoas que não sabem disso e acaba que os difenciais quebrem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Samochód jest bardzo dobry jak na cenę myślę, że jeśli osiąga 60 km/h to nadal ma swoje problemy, na przykład szybko się grzeje (chociaż nie wpływa na jego działanie) olej pochłaniacze wstrząsów ucieka w każdym wyścigu, to normalne. Nie ma się czym martwić. Nie zmieniłem oleju. Dlatego moje wlottoy wyglądają trochę za nisko. Kolejny problem, który znalazłem to miarki różnic, ponieważ te są deformowane przez siłę silnika i ostatnim problemem, który mam jest to, że serwo kierownicy nie ma ochraniacza serwo, a to może spowodować jego szybkie uszkodzenie nawet tak myślę Jest to dobry samochód za cenę, którą ma Postscript klucz krzyżowy, który zawiera nie jest dobry do wyciągania opon jest bardzo słaby

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Jest szybki, i myślę, że jeśli osiągnie 60 km/h, przypadkowo uderzyłem go kilka razy, i jeśli wytrzyma ciosy, Bateria działa około 10 do 15 minut, chociaż zauważyłem, że grzejnik Esc jest dość podgrzewany i myślę, że powinien włączyć ucznia ciepła w silniku również ponieważ jeśli zostanie podgrzewany po chwili użytkowania, Zazwyczaj jest dobrze wykonany i nie ma tyle grania na felgach co czyni go stabilniejszym, dobra rzecz jest to, że jeśli złamie jakąś część, można to bardzo łatwo tutaj w bardzo dobrej cenie i dlatego gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Jeden z najlepszych pod względem jakości - cena. Niektóre części w delikatnych obszarach są wykonane z tworzywa sztucznego, ale w metalu jest niedroga alternatywa. Biorąc pod uwagę, że samochód jest łatwy do demontażu i montażu, można bardzo łatwo wymienić każdy element, jeśli jakiś z nich pęknie podczas przygód. Jako dodatkowy plus, pozostawiam fakt, że istnieje wiele alternatyw w zakresie dostosowania, takich jak felgi, opony, metalowe części w różnych kolorach, większa bateria, kontroler, silnik itp. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny produkt. Naprawdę przyjemny, gdy przyzwyczaisz się do jazdy. Ma całkiem mocny silnik. Nie ma potrzeby opisywać produktu, bo będziesz wiedział, co to znaczy, kiedy podniesiesz pilota i użyjesz go. Polecam Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    12/04/2021

    The 144001 is an Awesome little rc car.It is fast and a lot of fun to play with.Definaly recommend it to anybody beginner or pro this is the ultimate rc car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Jakość budowy jest wysoka, ma pewne znaczenie. Nie mogę się doczekać, żeby dać go mojemu synowi jako prezent urodzinowy, jego pierwszy samochód RC. Pudełko, przyszedł bez wgnieceń i zawartość kompletna wewnątrz. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Właśnie dostałem go niedawno, naprawdę dobrej jakości, mój jeden problem to 1 możliwe że oba tylne wały były wygięte kiedy go dostałem co sprawia że jeździ trochę szorstko i trochę hałasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Świetny mały samochód w tej cenie, tylko uważaj na kontrolę jakości, sprawdź każdą śrubę przed użyciem, pozbawiłem gwint z silnika, bo nie był szczelny. Poza tym, wielki mały wybryk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26,043
    • Ft30,586
    • Ft25,134
    • Ft5,751
    • Ft2,420
    • Ft5,751
    • Ft4,237
    • Ft19,077
    • Ft4,237
    • Ft2,723
    • Ft30,586
    • Ft46,940
    • Ft45,729
    • Ft2,511
    • Ft7,568
    • Ft33,311
    • Ft41,186
    • Ft134,163