Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1609)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1609)
    • 5 Star(1517)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2020

    Ładnie wilgotne zawieszenie. Bardzo dobre utrzymanie drogi. Zdecydowanie warte swojej ceny. Będzie działać na trójkach, jeśli poprawisz chłodzenie i zmieścisz metalowe jednostki różnicujące. Nie bierz tylko sprzętu, bo nie wszystkie pasują. Dołączyłem zrzut ekranu. Przerobiłem swoją na krótki kurs ciężarówki/pustynnej wyścigówki używając ciała Banggood. Znowu dodano zrzut ekranu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    To jeden z najlepszych samochodów budżetowych, jakie można dostać. Metalowe podwozie i pełne innych metalowych części. Wielu zamienia to na napęd bezszczotkowy, ale ma tony mocy w formie magazynowej przy użyciu pędzla 550. Gorąco polecam. Zrobiłem konwersję fpv, możesz sprawdzić to w https://www.youtube.com/watch?v=u8pfEhf158k

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Samochód dla szefa!!!. Człowieku, to jest takie zabawne. Nie mogę przestać się tym bawić. Wzięłam zaległy urlop z pracy tylko po to, żeby pobawić się z tym małym monterem. Naprawdę świetny stosunek do ceny. Kolejny fajny produkt z Banggood. Wyłącz zasilanie dla dzieci. Włącz zasilanie dla tatusia 😎

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Muito bom,bom carro Rc,a única coisa é que pra brincar na velocidade máxima sem desgastar os diferenciais logo,é ter que enche o diferenciais de graxa pois vem pouca,principalmente o da frente que é muito duro de rodar as rodas,de resto o carrinho é ótimo,isso não é um defeito,e sim uma falta de um elemento essencial pra conservar as peças do brinquedo,mas acho que a fabricante a Wltoys deveria corrigir esse problema de falta de graxa,pois tem pessoas que não sabem disso e acaba que os difenciais quebrem.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Ogólnie jest to samochód vfm RC zdolny do poważnego grania Jest zmontowany, żebyś mógł go wycisnąć z pudełka. Duże pochłaniacze wstrząsów stopowych, podstawowy, ale mocny silnik w pełni regulowany (kampera, gips, zawieszenie) ładne koła i opony, silnik pędzla esc 60A. Ale jeśli jesteś entuzjastą RC, to rozważ: Po rozboksowaniu wolałem najpierw sprawdzić, jak jest zmontowany w głębi. Więc rozmontowałem i dowiedziałem się, że był niedosmarowany lub nie smarowany w wielu krytycznych punktach. Otworzyłem, wyczyściłem i nasmarowałem przednie i tylne dyferencje, wszystkie stawy i przekładnie. Pochłaniacze wstrząsów są ładne i duże, ale z powodu nieprawidłowego montażu nie były w stanie pełnej kompresji. Więc otworzyłem je wymieniam olej na grubszy (o wiele lepiej, bo tłoki mają 4 otwory) i poprawnie zmontowany. Montaż fabryczny używany w wielu punktach locyt lub coś podobnego, ale w ogromnych ilościach, przez co wiele śrub i nakrętek jest trudne do odkręcenia. Szczególnie śruby montażowe były bardzo trudne. W pudełku nie ma narzędzi, z wyjątkiem plastikowego klucza, który jest do dupy. Nadajnik jest zbyt prosty bez dodatkowych funkcji, a jego zasięg wynosi około 100 m. Jeśli chodzi o silnik, wymieniłem ten na starą szczotkę, zmodyfikowany silnik 540 14x4, który można uruchomić za pomocą esc. Esc ma podstawowe hamulce. Mocowanie silnika jest gotowe do silnika 540 550 lub mniejszej puszki Podsumowując, jest to ciekawe szybkie i szybkie buggy, poważnie modernizacyjne i z odpowiednim utrzymaniem będziesz z nim zadowolony na długo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    muy veloz y muy estable en curvas. es un juguete que me encantó vale la pena la compra y a muy buen precio. gracias a la calidad de wltoys y a banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    very impressed with the amount of upgraded parts right out of the box. bashed this rc good and it handled it great

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Whoa wltoys have really taken things to the next level with this new 1/14 scale buggy.. What a little beast and rapid with the 550 brushed motor.... Its a little tank and feels very sturdy but no surprise with metal upgrades galore... metal front and rear shock mounts and the shock absorbers which are all metal and are fully adjustable.. The chassis is metal with plastic side guards to keep some of the dust out.... The steering acherman and motor mount are also metal!!! It's just mental how much has already been done to make this one tough little buggy but also the potential to upgrade is just vast with 12mm hex hubs as stock means your choice of wheels are huge and with adjustable angle and camber on the wheels you'll always get them to sit sweet... Driving her was awesome steering was nice and responsive and I can't see her being much off the 60kmh claimed top speed... it looks it but I will strap a gps on her soon... For this price it's amazing value and a must have for any rc fan young or old it will defo put a smile on there face..The must have car of 2020... To see a running video and a take closer look at the buggy please check out my channel on YouTube man manc and family rc fun

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Bardzo fajny model. Polecam RC from China i pozdro dla Francy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Świetnie, miej je w obu kolorach. Ten buggy rządzi jak samochód RC. Za tą cenę, to najlepsze, co możesz dostać. https://youtu.be/45oMFSzdE1Y https://www.facebook.com/JooonsRc/

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.38
    • US$17.77
    • US$16.49
    • US$18.89
    • US$98.16
    • US$30.02
    • US$81.99
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$118.99
    • US$29.99
    • US$63.99
    • US$23.99
    • US$149.99
    • US$55.99
    • US$150.99