Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1292)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1292)
    • 5 Star(1229)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Muito bom,bom carro Rc,a única coisa é que pra brincar na velocidade máxima sem desgastar os diferenciais logo,é ter que enche o diferenciais de graxa pois vem pouca,principalmente o da frente que é muito duro de rodar as rodas,de resto o carrinho é ótimo,isso não é um defeito,e sim uma falta de um elemento essencial pra conservar as peças do brinquedo,mas acho que a fabricante a Wltoys deveria corrigir esse problema de falta de graxa,pois tem pessoas que não sabem disso e acaba que os difenciais quebrem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Samochód dla szefa!!!. Człowieku, to jest takie zabawne. Nie mogę przestać się tym bawić. Wzięłam zaległy urlop z pracy tylko po to, żeby pobawić się z tym małym monterem. Naprawdę świetny stosunek do ceny. Kolejny fajny produkt z Banggood. Wyłącz zasilanie dla dzieci. Włącz zasilanie dla tatusia 😎

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Wow, to coś przekracza oczekiwania na prawie każdym poziomie. To świetny samochód, żeby dostać się do hobby. Jest bardzo podobny do samochodu, który mnie uzależnił i za połowę ceny. Powiązania są ze stali, płyta bazowa jest metalowa. Super trwała jakość budowy. System zasilania jest dobry do zatartego ustawienia i więcej niż wystarczająco do nauki. Ale najlepsze jest to, że można to łatwo podskoczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Świetnie, miej je w obu kolorach. Ten buggy rządzi jak samochód RC. Za tą cenę, to najlepsze, co możesz dostać. https://youtu.be/45oMFSzdE1Y https://www.facebook.com/JooonsRc/

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Właśnie dostałem go niedawno, naprawdę dobrej jakości, mój jeden problem to 1 możliwe że oba tylne wały były wygięte kiedy go dostałem co sprawia że jeździ trochę szorstko i trochę hałasu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Jest to czwarty najlepiej sterowany radiowozem, jest bardzo szybki i bardzo dobrze wykonany, z części Metalu, a nie na większości innych jest plastik i mogące się złamać. To jest mój drugi teraz i jestem pod wrażeniem ich, zakupiłem drugi nie dlatego, że pierwszy poszedł źle lub złamał to było po to, aby ścigać się z nimi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Jeden z najlepszych pod względem jakości - cena. Niektóre części w delikatnych obszarach są wykonane z tworzywa sztucznego, ale w metalu jest niedroga alternatywa. Biorąc pod uwagę, że samochód jest łatwy do demontażu i montażu, można bardzo łatwo wymienić każdy element, jeśli jakiś z nich pęknie podczas przygód. Jako dodatkowy plus, pozostawiam fakt, że istnieje wiele alternatyw w zakresie dostosowania, takich jak felgi, opony, metalowe części w różnych kolorach, większa bateria, kontroler, silnik itp. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny produkt. Naprawdę przyjemny, gdy przyzwyczaisz się do jazdy. Ma całkiem mocny silnik. Nie ma potrzeby opisywać produktu, bo będziesz wiedział, co to znaczy, kiedy podniesiesz pilota i użyjesz go. Polecam Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    12/04/2021

    The 144001 is an Awesome little rc car.It is fast and a lot of fun to play with.Definaly recommend it to anybody beginner or pro this is the ultimate rc car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Jakość budowy jest wysoka, ma pewne znaczenie. Nie mogę się doczekać, żeby dać go mojemu synowi jako prezent urodzinowy, jego pierwszy samochód RC. Pudełko, przyszedł bez wgnieceń i zawartość kompletna wewnątrz. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft63 724
    • Ft41 078
    • Ft49 774
    • Ft21 092
    • Ft13 791
    • Ft34 781
    • Ft36 280
    • Ft28 397
    • Ft30 283
    • Ft55 172
    • Ft71 724
    • Ft5 694
    • Ft28 484
    • Ft36 544
    • Ft20 088
    • Ft38 439
    • Ft31 483
    • Ft20 987