Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1533)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1533)
    • 5 Star(1453)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Samochód dla szefa!!!. Człowieku, to jest takie zabawne. Nie mogę przestać się tym bawić. Wzięłam zaległy urlop z pracy tylko po to, żeby pobawić się z tym małym monterem. Naprawdę świetny stosunek do ceny. Kolejny fajny produkt z Banggood. Wyłącz zasilanie dla dzieci. Włącz zasilanie dla tatusia 😎

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Second 144001 I have purchased. Needs fine tuning to wheels and diffs however it's seems to a bit lighter in weight compared to the first one that I have purchased. Great gift for my little boy for Xmas. Works well out of box after fine tuning is done. Will add lights to make it better looking and for night runs.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Jest to czwarty najlepiej sterowany radiowozem, jest bardzo szybki i bardzo dobrze wykonany, z części Metalu, a nie na większości innych jest plastik i mogące się złamać. To jest mój drugi teraz i jestem pod wrażeniem ich, zakupiłem drugi nie dlatego, że pierwszy poszedł źle lub złamał to było po to, aby ścigać się z nimi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Wow, to coś przekracza oczekiwania na prawie każdym poziomie. To świetny samochód, żeby dostać się do hobby. Jest bardzo podobny do samochodu, który mnie uzależnił i za połowę ceny. Powiązania są ze stali, płyta bazowa jest metalowa. Super trwała jakość budowy. System zasilania jest dobry do zatartego ustawienia i więcej niż wystarczająco do nauki. Ale najlepsze jest to, że można to łatwo podskoczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Świetnie, miej je w obu kolorach. Ten buggy rządzi jak samochód RC. Za tą cenę, to najlepsze, co możesz dostać. https://youtu.be/45oMFSzdE1Y https://www.facebook.com/JooonsRc/

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jestem z Indii i dostałem produkt w ciągu 2 tygodni, niestandardowe cła zostały poproszone i sprawdziłem produkt wszystko jest w porządku, czekając na smarowanie różnicowe przed cieszyć się tą bestią. Próbowałem to jest tak szybkie, więc jedź ostrożnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Samochód jest młotem, który może prowadzić bardzo dobrze i jest bardzo wytrzymały, moje dzieci mają dużo zabawy z nim i lubią go wpuszczać do ogrodu. Oczywiście jeden lub drugi skok musi być zainstalowany;-( Konstrukcja samochodu jest stabilna i modułowa, części można łatwo naprawić lub zastąpić częściami tuningowymi. Tylko bateria nie działa tak długo, tutaj należy zamówić wymianę bezpośrednio. W przeciwnym razie dzieci mogą stać się bardzo niecierpliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Prawidłowy Porządek przybył w odpowiednim czasie. Bardzo szybki samochód! Wszystko działa w porządku. Jedyne, co bym powiedział, to że skorupa ma zadrapania i zadrapania tam, gdzie była używana. Sam samochód nie wyglądał na używany. To nie ma znaczenia, bo wkrótce zrobię własne zadrapania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Sam samochód wygląda świetnie i czuje się jak dobry produkt, ale pudełko było całkowicie nabite, gdy go otrzymałem, a obie tylne osie są zgięte. Teraz czekam na tylne osie, zanim będę mógł coś zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Kinderen zijn er ook heel blij mee. Mijn advies: Laat ze oefenen op een grote parkeerplaats (zonder obstakels) en begin met de laagste snelheid. :-) Instelling via de controller. Eerste dag in gebruik heeft de oudste zoon schade gemaakt omdat hij een muurtje niet meer kon ontwijken. Kon de z.g. hondenbot (stuurstang naar het wiel) die gebogen was weer rechten zodat deze weer kon rijden. ook was de Wielasbasis 1251 licht beschadigd, deze zal een dezer dagen alsnog bezwijken. Lossen (metalen) onderdelen bij bestellen is bijna een must!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$98.99
    • US$78.99
    • US$53.99
    • US$72.99
    • US$129.99
    • US$60.99
    • US$157.07
    • US$85.99
    • US$61.99
    • US$83.99
    • US$95.99
    • US$99.99
    • US$84.99
    • US$105.99
    • US$160.53
    • US$105.99
    • US$118.99