Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(900)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(900)
    • 5 Star(816)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Ten zestaw jest genialny. Bardzo dobre wykonanie i jakość, jak są używane z WLtoys. Samochód jest naprawdę bardzo szybki i bardzo zwinny. Ale musisz wyjąć pudełko z akumulatorem i wyciąć je tak, aby duże baterie pasowały. Ponadto bardzo trudno jest podłączyć element chłodzący, ponieważ prawie nie ma na niego miejsca. Podsumowując, bardzo dobry zakup w tej cenie. Bardzo polecam!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Wyśmienicie Pasek akumulatora idealnie pasuje trzeba dostosować uchwyty baterii i uruchomić pod nim pasek, aby pasował do akumulatora Wielu ludzi ma z tym problem, ale to pasuje i paski idealne, tylko trzeba to rozgryźć Czas pracy baterii wynosi około 10 minut w pełni naładowane Samochód jest bardzo dobry. Wymieniłem koła na lepszy kontakt będzie zamiana silnika, biegów, itp. perfekcyjna platforma dla projektu Pamiętaj, że jest już szybki jak jest Części są trudne do znalezienia w większości sklepów hobby, więc Sugestia upewnij się, że zamawiasz niektóre części zamienne podczas zamawiania samochodu

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Η συσκευασία βρέθηκε σε άριστη κατάσταση. Σήμερα ημέρα πρώτης δοκιμής σε χώμα, μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το μοντέλο είναι αρκετά γρήγορο και οι μπαταρίες του πολύ καλές. Είναι το απόλυτο χόμπυ διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Zamówienie złożone na początku grudnia i otrzymane w Kanadzie tuż po Świętach Bożego Narodzenia. Właśnie rozpakowałem samochód. Wygląda na to, że będę musiał zrobić kilka poważnych regulacji palców przednich i tylnych kół, zanim je wypróbuję. (Patrz zdjęcia). Wygląda na wysokiej jakości auto RC. Świetny dla początkującego i pośredniego entuzjasty. Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bonjour j'ai reçu ma commande le carton présente des trou c'est pas normal et le chargeur de batterie n'a rien a voir avec l'annonce que vous mettez c'est pas normal vous vendez des produit qui ne sont pas comme sur l'annonce je demande un remboursement ou l'envoi d'une nouvelle voiture avec chargeur secteur pas comme se que vous m'avez envoyé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Po dobrych recenzjach zamierzam wziąć jedną dla siebie to jest dobre RC dla jego pieniędzy bardzo szybko z tanimi naprawami jeśli coś pójdzie nie tak... Przed startem trzeba ustawić olej z zawiesin i smarować na różnych... Moje lewe przednie i tylne koło wydaje się nie być proste, ale świetne uczucie wysyłać mi zastępstwa. Ogólnie bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Szybka dostawa w ciągu 10 dni do Irlandii. ⭐⭐⭐⭐⭐ Bezpieczne dobrze zapakowane z Niemiec Banggood utrzymać dobrą pracę. Sprawdziłem przednie i tylne dyferencje są dobrze nasmarowane Dobra robota, Banggood! Konserwacja i praca nad Wltoysem 144001 jest wyjaśnieniem, że jest to solidny, metalowy wał zębaty, którego się nie spodziewałem. Moje najlepsze życzenia i kciuki do Banggood i dostawcy polecam do mojej sieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Świetny zakup dla RC poziomu wejścia. To ma trochę prędkości.. To może przyjąć lanie. modernizacja elektroniki, ponieważ nie będzie to wymagało ciągłego używania więcej niż 2 baterii. Muszę zrobić sobie przerwę. Świetny do ulepszania i uczenia się.. Trzeba będzie uaktualnić ładowarki. Szybka dostawa w tym czasie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Znacznie wolniej niż małe A9X9 b kolegów. Powerswitch mały i tylko wtedy, gdy ciało zostało usunięte do uruchomienia. Oprawka akumulatora musi być przebudowana krótko, aby pomieścić dostarczone baterie. W takim razie pasek na rzep jest za krótki. Odłączany... Z góry ustalony punkt przełamania z częścią zapasową 1267... Totalna bzdura budowa. Zamówienie od razu, ale nie ma w BG.... Żegluga kosztuje prawdopodobnie więcej, niż dział dss... Gdybyś musiał zrobić coś z śruby z orzechem, to byłoby cicho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I received everything I ordered, the box was a little beat up when I got it but the product and everything inside was in great shape, happy with the purchase. very fun to drive!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66,527
    • Ft20,515
    • Ft56,578
    • Ft31,396
    • Ft16,785
    • Ft28,288
    • Ft124,663
    • Ft34,194
    • Ft27,666
    • Ft49,241
    • Ft15,230
    • Ft34,194
    • Ft52,661
    • Ft17,717
    • Ft6,836
    • Ft97,926
    • Ft32,951
    • Ft19,583