Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1033)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1033)
    • 5 Star(938)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Ten zestaw jest genialny. Bardzo dobre wykonanie i jakość, jak są używane z WLtoys. Samochód jest naprawdę bardzo szybki i bardzo zwinny. Ale musisz wyjąć pudełko z akumulatorem i wyciąć je tak, aby duże baterie pasowały. Ponadto bardzo trudno jest podłączyć element chłodzący, ponieważ prawie nie ma na niego miejsca. Podsumowując, bardzo dobry zakup w tej cenie. Bardzo polecam!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Η συσκευασία βρέθηκε σε άριστη κατάσταση. Σήμερα ημέρα πρώτης δοκιμής σε χώμα, μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το μοντέλο είναι αρκετά γρήγορο και οι μπαταρίες του πολύ καλές. Είναι το απόλυτο χόμπυ διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Zamówienie złożone na początku grudnia i otrzymane w Kanadzie tuż po Świętach Bożego Narodzenia. Właśnie rozpakowałem samochód. Wygląda na to, że będę musiał zrobić kilka poważnych regulacji palców przednich i tylnych kół, zanim je wypróbuję. (Patrz zdjęcia). Wygląda na wysokiej jakości auto RC. Świetny dla początkującego i pośredniego entuzjasty. Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bonjour j'ai reçu ma commande le carton présente des trou c'est pas normal et le chargeur de batterie n'a rien a voir avec l'annonce que vous mettez c'est pas normal vous vendez des produit qui ne sont pas comme sur l'annonce je demande un remboursement ou l'envoi d'une nouvelle voiture avec chargeur secteur pas comme se que vous m'avez envoyé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Po dobrych recenzjach zamierzam wziąć jedną dla siebie to jest dobre RC dla jego pieniędzy bardzo szybko z tanimi naprawami jeśli coś pójdzie nie tak... Przed startem trzeba ustawić olej z zawiesin i smarować na różnych... Moje lewe przednie i tylne koło wydaje się nie być proste, ale świetne uczucie wysyłać mi zastępstwa. Ogólnie bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo przyjemny samochód RC. Trwa około godziny przy połowie prędkości. 30 minut na pełnej prędkości dobrej baterii i uzyskać więcej niż jeden. Mam ją od trzech dni, a teraz zdjęcia ukazują trzy dni użytkowania na żwirowi i trawie. Wykonałem jeden mały skok, a ona się przewróciła i wylądowała do góry nogami i lekko wygięła płytkę, z którą połączone są wstrząsy. Wstrząśnięty jest olejem, ale zalecałbym większą wagę. Przekładnie są lekko natłuszczone, więc zalecam dodanie trochę tłuszczu. Za cenę ten samochód jest tego wart. O i żwir połamie plastikowe części boczne, które są jednym z poszycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Samochód zamówiony w dniu 02/09/21 w 20h40, otrzymany w dniu 07/09/21 o godzinie 10h, z magazynu Hiszpania tak super szybko! Tektura dotarła w dobrym stanie, pomimo lekkiego opakowania, wewnątrz niczego nie brakowało, wszystko jest dobrze przechowywane na swoim miejscu, a także dwie baterie o dużej pojemności. Byłem w stanie go przetestować i szczerze mówiąc, to działa ciężko, całość jest dobrej jakości, w skrócie za mniej niż 90 € otrzymujemy wartość do naszych pieniędzy. Pasek na rzep jest wystarczająco długi na wybrane przeze mnie baterie, ale musisz umieścić baterię pod odbiornikiem i wtedy nic się nie rusza. Pierwszy zakup na Banggood i na pewno nie ostatni ^^

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Szybka dostawa w ciągu 10 dni do Irlandii. ⭐⭐⭐⭐⭐ Bezpieczne dobrze zapakowane z Niemiec Banggood utrzymać dobrą pracę. Sprawdziłem przednie i tylne dyferencje są dobrze nasmarowane Dobra robota, Banggood! Konserwacja i praca nad Wltoysem 144001 jest wyjaśnieniem, że jest to solidny, metalowy wał zębaty, którego się nie spodziewałem. Moje najlepsze życzenia i kciuki do Banggood i dostawcy polecam do mojej sieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Świetny zakup dla RC poziomu wejścia. To ma trochę prędkości.. To może przyjąć lanie. modernizacja elektroniki, ponieważ nie będzie to wymagało ciągłego używania więcej niż 2 baterii. Muszę zrobić sobie przerwę. Świetny do ulepszania i uczenia się.. Trzeba będzie uaktualnić ładowarki. Szybka dostawa w tym czasie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I received everything I ordered, the box was a little beat up when I got it but the product and everything inside was in great shape, happy with the purchase. very fun to drive!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 195
    • Ft36 280
    • Ft5 095
    • Ft56 071
    • Ft32 382
    • Ft23 686
    • Ft13 791
    • Ft28 784
    • Ft30 343
    • Ft34 181
    • Ft30 784
    • Ft25 485
    • Ft25 185
    • Ft39 879
    • Ft38 439
    • Ft22 187
    • Ft28 184
    • Ft5 604