Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(303)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(303)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    To moja druga 144001. Pierwszy jest dla mnie, a drugi dla dzieci. To jest naprawdę szybkie. Mówi, że to nie jest zabawka na pudełku, to prawda! Dodatkowy akumulator o pojemności 2600 mh jest bardzo ładny, ponieważ można używać samochodu przez prawie 15 minut po pełnym naładowaniu. Zamówiłem też baterię 3500mah. To coś jedzie 52km na godzinę. Możesz zrobić to znacznie szybciej, ale łatwo go ulepszyć z silnikiem i baterią kompatybilną z 3s.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Kupiłem to dla mojego 6 latka. Kiedy kontrola prędkości na maxa idzie bardzo szybko, więc załóż nisko, żeby dzieci mogły to kontrolować. Niektóre części samochodu są w meta i jakość wygląda świetnie. Dzieciak miał wypadek kilka razy, ale wszystko jest w porządku. Tylko narzekam, że pasek na baterię jest za krótki na akumulator.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Właśnie zamówiłem ten samochód dla mojego 13-letniego syna i wygląda idealnie pod każdym względem. Podwozie aluminiowe, metalowe zawieszenie, przekładnia kardanu, 4 koła napędowe z różnicą, ciężar wystarczająco wysoki dla tej skali. Krótko mówiąc, wygląda na naprawdę mocny, a kawałki łatwo znaleźć w sieci. Będąc oferowanym na Wielkanoc, niestety nie byłem jeszcze w stanie spróbować, ale w świetle niektórych filmów na YouTube, to RC wygląda naprawdę świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wltoys 144001 to świetny pojazd, który miał go tylko kilka dni, nie wyjął go jeszcze przejechał po domu kilka razy i powiem ci, że ten samochód jest szybki jak cholera. Tylko chciałem wyjść i otworzyć, dostałem go szybko jak diabli, pakiet był w idealnym stanie zdecydowanie poleci i dokonam więcej zakupów w niedalekiej przyszłości zamierzam poprawić to gówno z tego 144001 dzięki Banggood, wy rządzicie spokojem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Zamówiony wtorek otrzymał piątek, bardzo szybko z Hiszpanii! Skrzynka jest w dobrym stanie, a pojazd działa doskonale. Spróbujemy nic złamać przez kilka godzin, 🤣 Bateria 2600mah nie mieści się w podstawówce, ale usuwając nacięcie idzie dobrze! Inaczej jest fajnie. To dosłownie bomba atomowa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Minęło wiele lat, odkąd skończyły mi się moje modele. Nadal mieli silniki benzynowe i nadszedł czas na praktyczny i niezbyt drogi nowy / dodatkowy model z napędem bezszczotkowym. Po obejrzeniu kilku filmów YouTube, zdecydowałem się na ten model. Pierwsze wrażenie było świetne, dużo metalowych części, duża bateria i dobry pilot. Pierwsze dyski potwierdziły pierwsze wrażenie, supermodelko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Halo, a co z. Ekspedycja bardzo szybko, miałem trochę strachu w Proporcjonalny pilot jest zamiast tego działa bardzo dobrze i jest również precyzyjna. P.S. (opony / szukać 1/10 zgodnego? ). Dzięki, Cześć, a co z. Bardzo szybka wysyłka, trochę się bałem w Proporcjonalnej kontroli radiowej, a zamiast tego działa bardzo dobrze i jest również precyzyjne. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonały Model, otrzymany w prawidłowym opakowaniu w niecały tydzień.Od razu udało mi się zrobić mały test i wszystko działa bardzo dobrze. Może mały brak tłuszczu w różnicach inaczej jest Szybko i bardzo poręczne, pozostaje tylko sprawdzić prędkość i opór w skateparku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Pojazd dotarł szybko i nic się nie stało. Przetwarzanie jest naprawdę bardzo dobre. Pierwsza jazda została rozpoczęta bezpośrednio wszystko, co proste i proste. Prędkość jest naprawdę bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Ma świetną prędkość jak na samochód RC. Wiele części metalowych, w tym jego podwozie i wiele regulacji mogą być wykonane, a także dobre wsparcie baterii z ulepszoną baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft28 840
    • Ft19 990
    • Ft15 074
    • Ft29 777
    • Ft19 335
    • Ft47 850
    • Ft34 084