Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2022

    Polecam, przybył wcześniej niż się spodziewano w ciągu 16 dni do Meksyku (Edomex), wszystko kompletne bez szczegółów pakiet, doskonałą jakość materiału i dobrej estetyki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonały produkt.Dojeżdżam w przewidywanym czasie (15 dni) wózek ma doskonałą konstrukcję, a materiały są odpowiednie dla dzieci i dorosłych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Przybyłem idealnie i wcześniej niż się zgodziłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Doskonały produkt, To trwało 27 dni do Jalisco Mexico, polecam go dużo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo dobrze wszystko przybyło kompletne i w dobrym stanie i nie trwało długo do Uruapan Michoacán Meksyk bardzo dobry wybór pewny, jeśli wszystko osiągnie 100% dzięki

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    DHL Express dotarł do mnie z Bahrajnu (kraju na Bliskim Wschodzie) do Santiago de Chile w 17 dni. Dobrze zapakowany z czarnymi torbami i taśmą klejącą w oryginalnym pudełku i w 100% sprawny. Dzięki sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Najlepszy zakup, po prostu doskonały, doskonałe wyniki, tańsze niż inne strony... Użyłem Mex Direct Email, przetwarzałem 8 czerwca, dostarczono 11 lipca. Myślę o kupnie innych Wltoyów w Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    Worth buying.. A very nice rock racer and fun to play with of course not for very rought bashing. Lots of upgrade parts too.. just plug and play with its stock setting is already fun

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    To bardzo ładny samochód, jestem całkowicie usatysfakcjonowany, zajmuje mi dokładnie 18 dni do Leon Gto. Meksyk. Bardzo dobra jakość

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    To jest piękne! Bardzo dobra jakość. Bateria wytrzymała ponad 20 minut. Podoba mi się, że możesz dostać części zamienne. Sprawdziliśmy go na ziemi i ma świetne wyniki. Jest piękny, szybki, terenowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$101.99
    • US$30.99
    • US$99.99
    • US$80.99
    • US$100.99
    • US$85.99
    • US$19.99
    • US$100.99
    • US$488.99
    • US$132.99
    • US$263.01
    • US$92.99
    • US$45.99
    • US$132.19
    • US$80.99
    • US$37.99
    • US$105.99
    • US$520.99