Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(362)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(362)
    • 5 Star(337)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Świetny samochód RC. Podpowiedź. Sprawdzano po otrzymaniu, czy w różniczce są smary. Ze mną prawie nic w nim nie było. Można to szybko rozwiązać za pomocą odpowiednich środków. Musiałem też ustawić bieżnię tylnej osi. To było bardzo szybkie. Pojazd ma przyjemne zachowanie jazdy. Kto nie ufa pełnej mocy, może to być również ustawione na pilocie. Nawet tak daleko, że nawet czasami dziecko może prowadzić z nim pewnie. Przy pełnej mocy, małe coś już dobrze działa. Dzięki dobremu podwoziu, samochód jest świetny.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Tylne koło zepsuło się 9 minut na pierwszej baterii. Naprawiłem to z 2 części epoksydową i polimorfem. Druga bateria, samochód spadł na dół przez mały wybój na chodniku i przód przewrócił się i roztrzaskał skrzydło. Zamontowałem większe opony i trzeci akumulator się udał. Samochód ma potencjał, ale zdecydowanie jest dla kogoś, kto lubi majsterkować. Motor robi się gorący z łagodnym zastosowaniem opon magazynowych, które dodałem zlew.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Bardzo zadowolony z pojazdu. To naprawdę jest dobrze zbudowany i poważnie szybki za to, co jest i cenę. Regulowana prędkość przez kontroler, aby dzieci mogły jej użyć, a potem mogą podkręcić go dla większej zabawy. Mam wersję 3 baterii, ale jak na razie zwykle używamy tylko 2, ponieważ trwa wieki na każdej baterii. Jedyny problem, który zauważyłem, to jeden z tylnych wstrząsów jest właściwie złej długości. Wygląda tak samo, ale jest krótsza od drugiej, więc może ktoś zamontował złą część. Zamówiłam zastępstwo, nie było drogie. Jest mnóstwo zapasowych dostępnych, co jest świetne, i prawdopodobnie kupi zestaw do aktualizacji metalu, aby w końcu wymienić ramiona itp, lub jeśli połamię te plastikowe, ale jak na razie to był świetny mały samochód. Bardzo zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam dostać jeden. Świetna zabawa w przystępnej cenie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo ładny i szybki samochód. Najbardziej wartościowa dla samochodu RC. Dość dobrej jakości auta w tej cenie. Najlepszy samochód dla początkujących. Trzeba sprawdzić smar, wstrząs oleju i nie zapomnieć o regulacji palców przed uruchomieniem samochodu. Mam 3 baterie dużo czasu gry około 30-40 minut dla 3 baterii. Łatwy do sterowania i zasięg około 100 m. Jestem bardzo szczęśliwy i naprawdę polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Zamówiłam 2 takie 124019. Otrzymałem tylko jeden list. Po kilku mailach z Banggood wysłali drugi samochód. Dobra robota, banggood. Powiem ci, że to auto się rozdziera. Zabawa w prowadzeniu i doskonały sposób na spędzenie czasu z moimi chłopcami. Kupiłem samochód z 3 bateriami. Gorąco polecam, ponieważ po jednym uruchomieniu z jedną baterią będziesz chciał ją ponownie rozerwać. Obsługa klienta Banggood była świetna w wysyłaniu mojego drugiego samochodu. Następny zakup to silnik bezszczotkowy, ecu i dron 👍🔥🔥🔥🤘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Pierwszą rzeczą, którą trzeba było umieścić więcej tłuszczu w różnicach i sprawdzić poziom oleju wstrząsowego. Po tym, naładuj lipo i pozwól jej się rozerwać. Co za zabawny samochód! Z Chin wysłane na Florydę zajęło tylko 13 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    27/07/2021

    Dobry mały samochód cały metalowy sprzęt i cichy 🤫 naprawdę lata bardzo szybko tylko utrzymać baterie w trybie przechowywania, kiedy jesteś gotowy i to będzie siedzieć przez chwilę dla baterii długowieczność. Świetna jakość szybki samochód dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo szybki, mały buggy! Mam go od 2 dni i do tej pory mam 2 problemy, koła zużywają się szybko i bateria zajmuje prawie 3 godziny do ładowania! Ale wszystko jest warte każdego centa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Awsome mały rc, miła szybka dostawa przybyła w 8 dni, świetna zabawa i dobrze zbudowany za pieniądze zdecydowanie polecam każdemu, kto myśli o pogodzie lub nie kupić nie będzie żałował za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Nie muszę tego jeszcze wypróbować, ale jest dobrze zbudowany dla pieniędzy wydanych. Jestem zadowolony z produktu i miał świetną obsługę klienta, bardzo zadowolony z wszystkich 9/10 🤩💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 847
    • Ft26 756
    • Ft18 155
    • Ft62 434
    • Ft28 871
    • Ft47 459
    • Ft58 612
    • Ft37 268
    • Ft26 756
    • Ft29 400
    • Ft144 227
    • Ft63 008
    • Ft52 240
    • Ft33 531
    • Ft6 049
    • Ft47 781
    • Ft31 216
    • Ft2 940