Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    Bardzo przyjemnie się z nim bawić. Pudełko było nieuszkodzone, a samochód Rc był z reklamą. Świetne dla dorosłych i starszych dzieci.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Części z tworzyw sztucznych są delikatne, ale samochód działa naprawdę dobrze, a cena jest doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra cena i jakość nawet wielki dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Prosto z pudełka ten samochód jest niesamowity, dobrze zbudowany i tony zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo szybki i łatwy w instalacji prosto z pudełka. Jedynym minusem jest to, że nie jest zbyt wytrzymały. Przez przypadek uderzyłem krawężnik o połowę i koło po prostu odpadło. Odgryzła mu szpilkę i odpadły dwa pręty. Teraz muszę czekać około 4 tygodni, aby uzyskać części zamienne do jazdy ponownie. Zdecydowanie nie tak wytrzymały, jak na topie, ale i tak jest fajnie, dopóki jesteś z tym bezpieczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dotarła do domu w ciągu 5 dni! Nie ma uszkodzeń, nawet jeśli opakowanie było tylko zapieczętowaną plastikową torbą wokół oryginalnego pudełka, które wydaje się dobrze chronić samochód. Wygląda tak, jak na zdjęciach. Niestety, jako że jest to prezent świąteczny, musimy poczekać 4 tygodnie, żeby go przetestować. Obsługa Banggood 5* o samochodzie zobaczymy w Boże Narodzenie... Pozdrawiam serdecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Zajebisty samochód rc. Bardzo szybko, dyfumy potrzebują trochę smaru, ale poza tym świetny produkt. Na pewno kupiłbym inną. Wysyłka do Kanady w ciągu 10 dni!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Fantastyczny, otrzymany na czas i nienaruszony pakiet. Jedynym dużym problemem jest namierzenie przesyłki. Podają numer przesyłki, ale dopóki kurier nie przyjedzie z paczką, nie wiesz, gdzie jest i kiedy dotrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Artykuł otrzymany szybko i sprawnie. Super samochód dotrzymuje swojej reputacji. Weź kilka baterii, ponieważ zakres wynosi 15 minites idzie szybko i czas przyjmowania baterii jest bardzo długi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetny, mały, zabawny samochód i całkiem szybki. W razie potrzeby wystarczy tylko Banggood. Chciałbym móc zmienić czułość kierownicy, ale za 160 dolarów nie będę narzekał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 573
    • Ft5 074
    • Ft7 580
    • Ft3 953
    • Ft15 163
    • Ft20 108
    • Ft29 010
    • Ft24 428
    • Ft17 438
    • Ft39 231