Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Jestem bardzo zadowolony z 124019. Kupiłem dla siebie, żeby móc bawić się z córką i jej mini. Po tym, jak pozwoliła jej spróbować, dała mi swój nadajnik Traxxas i nie pozwoliła mi korzystać z 124019 do końca popołudnia. - Samochód radzi sobie bardzo dobrze. - Ale jakość jest doskonała. - Zmiany były bezbolesne. - Samochód jest dość szybki z pudełka Jedyne skargi jakie mam to: - Różni mieli prawie zero tłuszczu. Musiałem kupić olej dyferencyjny i tłuszcz. - Palec i kamizelka nie były takie same na wszystkich kołach. Nic wielkiego, po prostu zajęło trochę czasu, żeby wszystko było takie samo. - Niektóre koła się trzęsły. Zmieniłem położenie, żeby to naprawić. - Baterie lipowe nie były zbalansowane i wysłane naładowane znacznie powyżej napięcia magazynowego. - Baterie nie są dobrze oznakowane. - Nie ufam ładowarce, która jest w samochodzie. Ten samochód jest wart każdego centa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Najzabawniejsze za dolara, jakie można dostać na rynku w tej chwili. Szczotkowany silnik daje więcej wydajności, niż można się spodziewać. Ulepszony 2600mah daje około 20+ min czasu pracy. Wystarczy na satysfakcjonującą sesję. Prawdziwy zestaw RTR, jest ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby mieć mnóstwo zabawy. Poświęć czas na smarowanie różnic i dostosowanie ustawienia samochodu do jeszcze lepszej wydajności i wydłużenie żywotności samochodu. Opony nie zużyją się tak szybko. Dłuższe podwozie 124019 sprawia, że radzi sobie o wiele lepiej niż 144001. Zainstalowanie opon drogowych sprawia, że jest to jeszcze bardziej zabawne i kontrolowane na terenie ziemi i żwiru. Tak się cieszę, że kupiłem to, żeby wrócić do hobby i cieszyć się nim z dziećmi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Świetna zabawka dla dużych chłopców. Ma dużo mocy. Przed pierwszym użyciem pamiętaj, aby sprawdzić w wstrząsach i dodać gęsi do różnicy. W moim przypadku szokuje towar wypełniony odpowiednią ilością oleju. Musiałem to dodać do różniczkowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Doskonały produkt Pochłaniacze wstrząsów są puste. Kontrola oleju dla pochłaniaczy wstrząsów RC jest konieczna. (600 tylnych i 450 z przodu dla mnie) Ustaw w pozycji niskiej podstawy w wsporniku tłumiącym Nie podano informacji na stronach logistycznych podczas dostawy, ale przybywa bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Świetny buggy za cenę i dość szybko już się ulepszam ale tylko dlatego, że je mocno biję, jeden słaby punkt powiedziałbym, że dolne uchwyty mają mały plastikowy grommet, który łatwo się łamie i mogę znaleźć rolę wszędzie, ale miałem swój własny Mała wiedźma zadziałała, ale mam nadzieję, że znajdą rozwiązanie dla tej sprawy, poza tym, że dostaniesz to, za co płacisz plus trochę więcej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo ładny produkt. Właśnie miałem krótki pierwszy test i jest szybki i zwinny. Nie można znaleźć żadnych śrub, a dyferencje miały dużą ilość tłuszczu. Jedyne co musiałem dostosować przednie koła, ponieważ nie było prawidłowo ustawione. Żegluga była szybsza niż oczekiwana. Nie ma uszkodzenia paczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dostarczone przed szacunkami. W dobrym stanie. Sprawdziłem to. Szok pełen ropy. Nie sprawdziłem różnic, ale i tak go sprawdziłem i działa świetnie. Mając tylko 5 minut (musiałem iść do łóżka) czuję, że jedynym negatywnym jest to, że chciałbym, żeby było trochę ostrzej, ale to tylko moje zdanie i nie jest to łamanie umowy. Mam 2 Losi Mini T 2.0 i mam przeczucie, że pobiegnę o wiele więcej i prawdopodobnie nie będę bez szczotki. Ale to nie zajmie miejsca mojego Maxxa. Obejrzałem niezliczone filmy i powiedziałbym, że jest dokładnie tak, jak się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Zniszczony samochód, nie zamawiaj go

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Wszystko działa idealnie i jest bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Po prostu niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 082
    • Ft36 857
    • Ft47 824
    • Ft4 566
    • Ft35 334
    • Ft27 109
    • Ft33 506
    • Ft27 718
    • Ft14 315
    • Ft8 709