Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(341)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Ten mały buggy prosi o cenę! Mam 1400-dolarowe samochody, a ten samochód za 80-dolarowy nie jest daleko w tyle. Musisz wymienić płyny dyferencyjne, bo nie ma tam żadnego z fabryki. Musiałem zmienić opony, gdy były do bani na torze, na którym się ścigam, a potem podmieniłem płyn do zawieszenia. Potem zauważyłem, że ma plastikowe skrzynie i zamienia się na metal, a to ma ponad 20 godzin czasu, a to jest mała bestia. Silnik szczotkowany ma dużo momentu obrotowego, aby oczyścić pojedyncze skoki na moim torze (nie będziesz oczyszczał podwójnych lub potrójnych). W sumie, w 100% kupię inną, jeśli coś się stanie tej i będę też kupował wszystkie zabawki na pewno! Dołączyłem zdjęcie kilku moich samochodów, żeby zobaczyć, do czego to porównywam.

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Ponieważ nie znalazłem żadnych rosyjskich recenzji, będę pisać po rosyjsku. Samochód pojawił się w 40 dni na Syberii (problemy z obyczajami były), zaskakująco cały i suchy, bez napisów. Rozmontowany, aby chronić przed wilgocią, ale był mile zaskoczony, płyta odbiornika jest lakierowana, i serwo uszczelniacz, choć ani słowa o ochronie wilgoci nie. Ścigany przez śnieg i przepłukany wodą, wszystko działa dobrze. Zdecydowanie polecam, że jest wart twoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    absolutely fantastic what a awesome little rc car goes like the clappers Au means fast handles like a dream nice shock's very very very well built will stick with the brushed motor fantastic price fantastic post fantastic service packed fantastic grait for beginners to all you racers Banggood you done it again well done

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Zabawny i szybki RC, idealny do projektu Speed Basher. Prawdopodobnie zamieni wszystkie części na metal w przyszłości, jak również bez szczotki. Dostałem swoją z wygiętą tylną kością psa, jakby ją naprawiłem, ale nie jest prosta. Czekam, aż Banggod wyśle mi część zastępczą, mam nadzieję. Sprawdziłem wszystkie śruby i rozebrałem je, żeby nasmarować różnice, odkąd wyschły. Szok wydaje się działać dobrze, nie rozebrał ich na części. Ogólnie polecam i kupuję ponownie. Mnóstwo części zamiennych na wypadek, gdyby coś się zepsuło, kolejny plus. Około 12 dni zajęło dotarcie do Kalifornii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ten samochód RC jest niesamowity za cenę dostałem go po 20 dniach do czasu Bożego Narodzenia w bardzo dobrym stanie pakiet polecam wypełnić różniczkowe smarem i skarpety z płynem mimo wszystko cieszyć się to jest najlepsza opcja kupna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Naprawdę szybka dostawa zajęła tylko 10 dni! Dzięki ci Banggood, To mój drugi samochód z Banggood, w idealnym porządku, zachwycony nim Świetny samochód w tej cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dobra robota, niezły produkt, uruchamiam go do pierwszego testu i wszystkie funkcje działają dobrze, guma jest dobrze przyklejona, całkiem lepszy kontroler, to był mój piąty wltoys RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    shipping was good. exactly as expected quality. if you want your diffs to run better for longer make sure to grease them. car can get a bit dirty but easily cleaned with high air pressure 10/ 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To jest mnóstwo zabawy, mam 7 lub 8 innych samochodów, w tym Kraton EXB, ale nadal kocham używać tego czegoś. Mnóstwo mocy i prędkości maksymalnej dla tego, co to jest i wiele możliwości modyfikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Świetny model, nie ma czego zazdrościć najdroższym modelom i oczarowany! Świetne wykończenie pudełka, bardzo szybki i stabilny model.. Absolutnie super zabawa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31,396
    • Ft46,008
    • Ft4,971
    • Ft36,060
    • Ft7,769
    • Ft48,806
    • Ft40,412
    • Ft34,194
    • Ft3,759
    • Ft19,583