Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(567)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(567)
    • 5 Star(525)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Dopiero co przywieźli samochód. Wysyłka była dość szybka, około 3 tygodni, ale to znaczy, że musiała pochodzić znad morza więc... Samochód działa prosto z pudełka, nawet miał ładunek w akumulatorze. Konieczne jest dokonanie regulacji przedniego kierownicy, ale łatwej naprawy. Świetny samochód i bardzo go polecam! Drugie zdjęcie jest obok moich traxxas slash 4x4 dla porównania rozmiaru.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo szczęśliwy, 80 euro w ofercie flash, 4 dni do Hiszpanii. Ten samochód cud spełnia wszystko, co mówi. Wiele części dostępnych zarówno oryginalnych, jak i uaktualnień. Byłem bardzo mile zaskoczony wszystkim, bardzo wytrzymały i szybki. Po intensywnym miesiącu użytkowania na całym terenie nie ma problemu, ale zmiana kół:). Zalecam stosowanie zaleceń dotyczących smarowania, jak również silikonu w amortyzatorach. Zdjęcia po miesiącu użytkowania ze zmienionymi kołami rexien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Wózek jest bardzo dobry. Poza pudełkiem, nie ma nic do złego.Oil amortyzatory, które działają bardzo dobrze i mogą być regulowane świetnie, nawet tłumienie jest najlepsze. Pojazd jest całkowicie regulowany przez prawy lewy gwint. Wydajność silnika i zawieszenia są bardzo dobre. W tej cenie wózek jest na najwyższym poziomie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Co za wspaniała RC jak na tę cenę. Wygląda na to, że jest droższy niż to, za co płacisz. Super szybki nawet ze szczotkowanym silnikiem. Obsługuje się przewracaniem i zwijaniem. Musiałem zrobić wyrównanie przed pierwszym biegiem. To było wizualnie oczywiste, że jest poza spektrografem. Wszystko to, homerun dla WLtoys.,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Zamówienie 124019 w dniu 8 lipca, i został dostarczony do Wielkiej Brytanii na 15th, powiedziano mi, samochód był oczekiwany w dniach 25 - 30 lipca. Szybka dostawa i wszystko było ładnie zapakowane. Szybki samochód, świetna zabawa, dzięki bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dzięki banggood 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przyjechał kilka dni wcześniej, ale tylne prawe koło było odłączone od pręta. Ale nie było problemu, przyszedł również z 5.5mm klucz hex dla nakrętek kół, które były przydatne, samochód działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    To mój drugi wóz z Banggood. Kocham pierwszy tak bardzo, że musiałem wziąć drugi na zapas, choć ponieważ prowadzę go na co dzień i ze względu na charakter mojego stylu jazdy mam tendencję do łamania części często. Tak czy inaczej, to szaleństwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wspaniała uniwersalna bryka. Bardzo wytrzymały i wodoodporny. Nieograniczone liczby dostępnych modów. Ultraszybka wysyłka. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Produkt zgodnie z moją prośbą Ultra szybka dostawa bravo banggood duży plus dla Ciebie11on20 za szybkość dostawy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$109.99
    • US$105.99
    • US$51.99
    • US$55.99
    • US$150.29
    • US$488.99
    • US$115.99
    • US$99.99
    • US$24.99
    • US$103.99
    • US$85.99
    • US$465.99
    • US$55.09
    • US$105.99
    • US$50.99
    • US$135.99
    • US$50.99