Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(573)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(573)
    • 5 Star(530)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Ten mały buggy prosi o cenę! Mam 1400-dolarowe samochody, a ten samochód za 80-dolarowy nie jest daleko w tyle. Musisz wymienić płyny dyferencyjne, bo nie ma tam żadnego z fabryki. Musiałem zmienić opony, gdy były do bani na torze, na którym się ścigam, a potem podmieniłem płyn do zawieszenia. Potem zauważyłem, że ma plastikowe skrzynie i zamienia się na metal, a to ma ponad 20 godzin czasu, a to jest mała bestia. Silnik szczotkowany ma dużo momentu obrotowego, aby oczyścić pojedyncze skoki na moim torze (nie będziesz oczyszczał podwójnych lub potrójnych). W sumie, w 100% kupię inną, jeśli coś się stanie tej i będę też kupował wszystkie zabawki na pewno! Dołączyłem zdjęcie kilku moich samochodów, żeby zobaczyć, do czego to porównywam.

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Ponieważ nie znalazłem żadnych rosyjskich recenzji, będę pisać po rosyjsku. Samochód pojawił się w 40 dni na Syberii (problemy z obyczajami były), zaskakująco cały i suchy, bez napisów. Rozmontowany, aby chronić przed wilgocią, ale był mile zaskoczony, płyta odbiornika jest lakierowana, i serwo uszczelniacz, choć ani słowa o ochronie wilgoci nie. Ścigany przez śnieg i przepłukany wodą, wszystko działa dobrze. Zdecydowanie polecam, że jest wart twoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dopiero co przywieźli samochód. Wysyłka była dość szybka, około 3 tygodni, ale to znaczy, że musiała pochodzić znad morza więc... Samochód działa prosto z pudełka, nawet miał ładunek w akumulatorze. Konieczne jest dokonanie regulacji przedniego kierownicy, ale łatwej naprawy. Świetny samochód i bardzo go polecam! Drugie zdjęcie jest obok moich traxxas slash 4x4 dla porównania rozmiaru.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zajebista platforma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dziękuję, Banggood!! Odebrałem paczkę prawie 2 tygodnie wcześniej! Super podekscytowana. post zaktualizowany przegląd po zakończeniu ładowania baterii, ale do tej pory jego doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    absolutely fantastic what a awesome little rc car goes like the clappers Au means fast handles like a dream nice shock's very very very well built will stick with the brushed motor fantastic price fantastic post fantastic service packed fantastic grait for beginners to all you racers Banggood you done it again well done

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    shipping was good. exactly as expected quality. if you want your diffs to run better for longer make sure to grease them. car can get a bit dirty but easily cleaned with high air pressure 10/ 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    very good platform to build from. awsome little buggy in its own right too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo szczęśliwy, 80 euro w ofercie flash, 4 dni do Hiszpanii. Ten samochód cud spełnia wszystko, co mówi. Wiele części dostępnych zarówno oryginalnych, jak i uaktualnień. Byłem bardzo mile zaskoczony wszystkim, bardzo wytrzymały i szybki. Po intensywnym miesiącu użytkowania na całym terenie nie ma problemu, ale zmiana kół:). Zalecam stosowanie zaleceń dotyczących smarowania, jak również silikonu w amortyzatorach. Zdjęcia po miesiącu użytkowania ze zmienionymi kołami rexien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ten samochód RC jest niesamowity za cenę dostałem go po 20 dniach do czasu Bożego Narodzenia w bardzo dobrym stanie pakiet polecam wypełnić różniczkowe smarem i skarpety z płynem mimo wszystko cieszyć się to jest najlepsza opcja kupna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$99.99
    • US$113.99
    • US$162.49
    • US$489.99
    • US$60.99
    • US$80.99
    • US$12.39
    • US$152.99
    • US$78.99
    • US$260.99
    • US$138.50
    • US$98.99
    • US$55.05
    • US$85.99
    • US$118.99
    • US$104.99
    • US$72.84