Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2022

    I but bigger than expected. Everything seems great so far, the steering was a little outward fresh from the box. No problem thanks to the adjustable camber and tow. To specify for those wondering, this car cannot take 3s, it is brushed(the motor is quite large though), the shocks are oil filled, and it's pretty fast. Overall I'd say it's the best BANG for your buck.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Po prostu niesamowite! mam kilka Wltoys / RC Cars, ale ten naprawdę jest najlepszy huk na pieniądze, które można dostać! Bardzo szybki, ale wciąż nad nim panuję. Tak, wersja bezszczotkowa jest szybsza, ale dla większości ludzi również trudniejsza w prowadzeniu. Ta szczotkowana wersja ma dla wszystkich odpowiednią równowagę! Zmierzona prędkość wynosi około 53 km/h. Sprawdź, czy śruby są szczelne przed pierwszym uruchomieniem. Dostawa usługa super szybka / doskonała jak zawsze. Thx Banggood (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Tylko na krótką metę, żeby sprawdzić, czy działa. Wydaje się być naprawdę dobrym produktem jak na cenę Dotarcie do mnie zajęło 3 dni Dam ci znać więcej o tym produkcie, jak tylko go uruchomię przez jakiś czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Szybki, gotowy do jazdy, a kontrola jest precyzyjna. Zwłaszcza w tym punkcie cenowym. Metalowa podwozie i prawdziwa dioda LED, które zmieniają kolory pod różnymi kątami oczywiście. Gdybyś mnie poprosił, zdecydowanie bym ci polecił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    26/05/2021

    Very quick and represents very good value for money. Even better with the three battery option!! Be sure to check out my YouTube channel for loads of honest reviews!! https://www.youtube.com/channel/UC6Cj5aGAh4rpgOePVFdoYug

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo dobry produkt, zalecałbym umieścić trochę smaru w dyferencjał. Ropa w moim szoku, ale dobrze. Bardzo dobry produkt. Dostarczono je we właściwej dacie, ale śledzenie przestało działać w połowie drogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    To mój drugi, bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Przyjechali przed datą. To wygląda dobrze, musimy mieć święta dla mojego syna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Nie spróbować, ponieważ są na prezent, to cud, polecam go w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Szybka dostawa na terenie Europy, świetny i szybki samochód za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.99
    • US$99.99
    • US$47.99
    • US$136.99
    • US$145.99
    • US$30.99
    • US$135.99
    • US$112.99
    • US$100.99
    • US$115.99
    • US$132.99
    • US$58.29
    • US$74.99
    • US$49.99
    • US$120.99
    • US$71.75
    • US$132.99
    • US$18.39