Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    LiPo ma pełną moc, amortyzatory nie są niestety optymalnie wypełnione bardzo dobrym olejem, należy przerobić. Upewnij się, aby dostosować tor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Kocham te samochody. Mam przerobiony 124019 na szybkie bieganie. Ten zostanie zmodyfikowany do lekkich off-road wyścigów i uderzeń. Łatwy w modyfikacji, ale nie do ciężkich uderzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    To było w dobrym stanie 1 tydzień dostawa była bezbłędna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Szybka dostawa z magazynu CZ. - Bardzo piękny samochód RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przyjeżdżam w doskonałym stanie i samochód jest bardzo dobrej jakości, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Regulator prędkości nagrzewa się bardzo szybko i samochód zaczyna się toczyć. Nie mogę prowadzić samochodu dłużej niż 3 minuty z rzędu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Bardzo dobre pojazdy, bardzo solidne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Produkt w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dostawa była szybka i wydaje się, że przetrwała trudną obsługę niektórych z tych usług dostawy, w przeciwieństwie do innych, które otrzymałem ostatnio. Pudełko było w idealnym stanie, choć raz nie było śladów zgniecenia ani zgniecenia. To jest mój drugi, ponieważ teraz zaktualizuję pierwszy z systemem bezszczotkowym i zostawię to tak, jak jest. Z pierwszym, który mam, już całkowicie zużył swój zestaw opon. Zużyją się na zewnątrz, jeśli nie dostosujesz ich do siedzenia bardziej poziom na drodze i może je szybciej zniszczyć pozostawiając tyle bieżnika na zewnątrz opon. Dobrą rzeczą jest to, że koła dla 124018 są takie same jak 144001 i 124019, a 124019 jest białe, a nie czarne. Użyłem nawet opony o większej średnicy, jak te w Fieyue FY-08. Pozwalają im poruszać się po trawiastej lub kamienistej powierzchni i sprawiają, że jadą 10km/h szybciej niż ich koła. Używając mojego GPS Speed Meter zarówno na 124018, jak i 124019 z pudełka, robią 50KM/H, a z kołami FY-08 mam nieco ponad 60KM/H.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Muszę powiedzieć, że jakość jest bardzo dobra, mam 2 inne marki RC (USA) i nie byłem pewien, jak to się skończy, jestem mile zaskoczony, rozebrać go jutro, aby sprawdzić tłuszcz dyps, ale inne wydaje się bardzo dobre, Bardzo odpowiednia moc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$107.99
    • US$132.99
    • US$119.65
    • US$62.99
    • US$157.69
    • US$106.25
    • US$81.99
    • US$310.99
    • US$301.39
    • US$120.99
    • US$53.99
    • US$112.02
    • US$79.99
    • US$335.99
    • US$11.99
    • US$137.99
    • US$53.99