Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • rckVIP5
    IL
    09/02/2021

    To świetny samochód i dobry stosunek jakości do ceny. Metalowe wstrząsy i metalowa płytka. Wysoka jakość zbudowana. Jest bardzo podobny do 124019, ale jest kilka zmian: 1. Ma przednie światła, koło zapasowe i jest nieco wyżej od ziemi. Ten sam silnik, koła, odbiornik, pilot i bateria. Model ten jest również podobny do 144001, ale jest dłuższy i ma większą pojemność akumulatora. Polecam kupić ten samochód.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • rckVIP5
    IL
    07/04/2021

    Świetny samochód, szybka dostawa. Wysokiej jakości aluminium płytka nadwozia i amortyzatory. Szybki i stabilny samochód. Bardzo zabawne do zabawy dla dorosłych i dzieci. Bateria działa przez około 20min+ intensywnego działania. Bardzo podobny do 124019, ale ten (124018) ma przednie światła i koło zapasowe. Polecam kupić ten samochód!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Kocham ten samochód, jeździ podstawiony, szybki serwo Ale wstrząsy były przepełnione, a smar w dyferencjach nie był na biegu. Jeździ około 40km/h na baterii magazynowej I jest obok wltoys 12428

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dziękuję Banggood szybka dostawa to zbyt około 3 dni, aby dotrzeć bardzo ładnie razem dla pieniędzy jest jeden lub najlepszy szybki 32 mph prosto do pudełka Warto było wydać 130 dolarów ponad wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    muy buen producto, lo use y paso el dia sin problemas, recomendable, le doy gracias a bangood por tener una paqueteria rapida y efectiva, sigan asi amigos, porcierto, me llego por estafeta todo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Dokładnie w ciągu tygodnia dostałem zamówienie. Powiedzieli, że to 10-15 dni dostawy z Chin do Arabii Saudyjskiej. To był mój pierwszy raz z Banggood i jestem bardzo zadowolony z 😊😊😊 produktu. Nie mogę się doczekać zamówienia ponownie 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Ropa w wstrząsach jest idealna nie trzeba się rozdzielać i działa naprawdę dobrze im z Australii i zajęło 16 dni, aby dotrzeć. Bardzo zadowolony z zakupu:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Świetny mały buggy. 12 dni od zamówienia do przyjazdu do Nowej Zelandii, co jest naprawdę dobre! Mój wydaje się mieć odpowiednią ilość oleju w porach wstrząsowych, a dyferencje są ciche. Opony towarowe nie są dobre dla tego buggy więc postawiłem opony i koła w 1-12 skali i to jest duża poprawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Voiture tres rapide, peut etre un peu trop car la direction n'est pas facile. Les lumières sont bien pratique pour voir de loin dans quel sens est la voiture bien penser à graisser les differentiels et bien verifier que les amortisseurs sont bien sérés. Je n'ai pas fait attention à un arrière et il s'est ouvert. Je vais devoir le changer car il y a du sable à l'intérieur :( PS: on peut y installer une caméra type firefly Q6, c'est pas mal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    What a brilliant car!!! As standard it flies, GPS says 28mph in the space I have on a full battery. the motor gets hot if you work her hard. I brought 3 - 2 to make slower than standard as first hobby grade cars for my two sons, and a third as a spares and test car... swapped in a very slow 80t Carson poison truck puller motor and added large 104mm austar wheels... now she has modest acceleration, 20mph fully charged if you have space, much more controllable for the kids, and since they are durable at 30mph and capable of over 100... then I hope with just 1/4 of the original power she will be super durable... she can run great on grass gravel or tarmac! I wanted something decent, durable, and upgradable with them with a good runtime. with the car setup with the Carson truck puller runtime is minimum 26 minutes of non stop action. generally can get 40 minutes out of the standard 22mah battery now. With the original motor 8-10 minutes of fast action. Enjoyed the test car soo much have a 144001 on the way for myself and eventually extra spares should they need them... hopefully get a few years out of these 124018 for my kids, and as they grow, keep them fastest kid on the block with original motor, them brushless - the possibility is endless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 120
    • Ft4 562
    • Ft16 125
    • Ft66 944
    • Ft39 252
    • Ft43 178
    • Ft42 295
    • Ft26 471
    • Ft27 384
    • Ft27 384
    • Ft63 262
    • Ft14 299
    • Ft5 779
    • Ft33 775
    • Ft30 732
    • Ft65 505
    • Ft19 777
    • Ft36 209