Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(297)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    To jest zabawna mała ciężarówka na to, co to jest. Mocne części są zaprojektowane tak, aby można było poprawić niektóre elementy zawieszenia. Nie ma bezpośredniego wpływu bardzo dobrze, więc uważajcie. Wszystko, co przeczytałem, mówi, że ludzie mają różne problemy z kontrolą jakości i to zwykle wstrząsy, mój jest układ kierowniczy. Trochę tuningu i ulepszenia i to będzie dość trudna maszyna. Ale fajnie będzie się z nim bawić po drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    12:12 Szczotkowany Buggy 124018 jest naprawdę zabawny z napędem na wszystkie koła. Inaczej napędzam silniki spalinowe - duże modele M.1.5 FG z 29 ccm. Jednak, między i na wakacjach, WLtoys jest doskonałym rozwiązaniem. Wózek osiąga prędkość 50 km/h z oryginalną baterią 2200 mha 2S. Mierzone przez Sky RC. Wysokiej jakości super buggy poniżej 100 Euro. Super nadaje się dla dzieci, ponieważ można przy nadajniku zwiększyć maksymalną prędkość do 1 kmh. Dowiedziałem się o 124018 przez YouTube wideo testowe z WLtoys 144001 autorstwa Johnny Hand. 124018 jest identyczna w konstrukcji, ale ma dłuższy rozstaw osi, a tym samym więcej miejsca na strojenie i lepszą prostą linię. Aluminiowe części tuningowe z silnikiem bezszczotkowym i większymi oponami są zamawiane 😂 Jedynym minusem był pilot zdalnego sterowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Doskonała jakość produktu dotarła przed terminem super polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Za tę cenę, to coś jest niesamowite! Wykonany z wielu tworzyw sztucznych, które pękną po pewnym użyciu, ale.. Banggood ma tony części zamiennych, w metalu! Zdecydowanie polecam udoskonalenie kół, jeśli w ogóle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • danVIP3
    GB
    14/02/2022

    Awesome does what it says on the box and my oiled filled shocks are very good lots of movement not stiff at all. 60kph is fast for £75.99 ish buggy any faster would be to fast very happy love wltoys124018 and plenty of parts being wltoys if needed 5 stars straight out of the box!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Zajebisty mały wózek. Przybył szybciej, niż się spodziewałem. Mam nadzieję, że to dotrzymuje pozytywnych recenzji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    /Uwielbiam te samochody! Mam 144001, który jest podobny, ale mój przyjaciel dostał 124019 i kiedy zobaczyłem, że musiałem dostać jeden z nich. Wszystkie są naprawdę miłe i mają wszystko, czego potrzebujesz do biegania. Szybka wysyłka od i świetna obsługa dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Okropny, przystojny i szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Przybył bardzo dobrze wypieczony, super szybka wysyłka przybyła do Meksyku w 20 dni doskonały, kupię ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Amazing Out of the Box, wykonuje skoki do 1,5m na ziemi jak zawodowiec! Wstrząsy są wypełnione olejem, i zrobić dobrą robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.99
    • US$100.99
    • US$159.99
    • US$106.99
    • US$53.99
    • US$113.99
    • US$135.99
    • US$121.62
    • US$70.99
    • US$107.99
    • US$50.99
    • US$58.99
    • US$189.99
    • US$132.99
    • US$85.99
    • US$79.68
    • US$139.99
    • US$37.49