Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Bardzo dobrej jakości wał napędowy i przekładnie dla moich wltoys fantastyczne ceny fantastyczne usługi fantastyczne post po raz kolejny Banggood jesteś super

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wltoys 124018 124019 Samochód RC zmodernizowany wał całego metalowego centrum napędu dla Wltoys 124018/9 Dobra modernizacja części A+++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Część idealnie pasuje do mojego 124019. Odkąd zainstalowałem silnik bezszczotkowy o mocy 3650 4300kv i 120a ESC na moim 124019, za każdym razem coś się psuje. Pracuję na akumulatorach 2600mah 25c 2s i nadal jadę nieco ponad 100 km/h z moim 124019. W pierwszej kolejności po zainstalowaniu wału napędowego, coś znowu się zepsuło! Oczywiście nie jest to wina tej części, tylko coś, co muszę zaakceptować z dodatkową prędkością, w której buggy nie został zaprojektowany bez kompletnej modernizacji podwozia. Zestaw modernizacyjny podwozia jest wart ponad 100 dolarów, więc muszę na to zaoszczędzić. Jestem w punkcie, w którym albo jestem gotowy, aby włożyć szczotkowane wyposażenie z powrotem do tego wózka, albo po prostu zamówić 124017 i zostawić go tak, jak został skonfigurowany w fabryce, żebym mógł się nim naprawdę cieszyć. Naprawdę podobał mi się mój 124019 z pudełka, ale szczerze, kiedy zainstalowałem zestaw bezszczotkowy, nie jest to już przyjemne, ponieważ jest po prostu zbyt szybkie. Po prostu chciał podzielić się moim doświadczeniem z innymi, którzy żyją w mieście i rozważa uaktualnienie bezszczotkowy dla ich, jak również.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Musiałem zamówić jeden z nich, aby zastąpić ten, który był w samochodzie pierwotnie łożysko było uszkodzone w czasie, kiedy dostałem samochód, więc był to świetny zamiennik z metalowym przekładnią bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    To wygląda identycznie jak ta z magazynkiem, ale metalowe narzędzia go wyróżniają. To musi być, jeśli nie masz pędzla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Zalecam uaktualnienie wraz z metalowymi kompetencjami, które należy wypełnić litowym tłuszczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Musiałem go skrócić, bo naciskał na dyferencjał. Poza tym, wydaje się to dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ron
    US
    09/05/2021

    doing a 144001 conversion to a longer wheelbase - easy buy. Love the metal reduction gear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Good quality, fast shipmemt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$9.71
    • US$17.31
    • US$5.99
    • US$16.99
    • US$4.99
    • US$34.99
    • US$9.44
    • US$121.26
    • US$8.99
    • US$11.49
    • US$25.99
    • US$11.54
    • US$3.19
    • US$10.99
    • US$85.99
    • US$4.99