Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    Dostawa 1 tydzień, pudełko jest w bardzo dobrym stanie. MA OIL w amortyzatorach, ale nie ma oleju w diffs, pochodzi z bateriami różnej marki, ale o tej samej pojemności (7.4V, 2600mAh). Samochód wygląda jednak na EPIC! Sprawdź mój kanał na Youtube „HellStone RC": https://www.youtube.com/channel/UCW-5uWz9iYjux32jNxdBqOQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przybywam w czasie, który mówi, że publikacja jest szybka jak chciałam dla mojego syna, kocham to, że można ręcznie regulować przednie koła, ponieważ były nieco źle ustawione, tylko kontrola jak ptaki nie działa wstecz więc 4 gwiazdki będę dalej ją testować

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Świetny samochód, ale potrzebuje aluminiowych zespołów kół z przodu. Miałem dwa razy zepsuty kierownica z przodu po lewej, zanim dostałem aluminium, bo wtedy go rozbiłem i wszystko trzyma się nawet z ulepszonym silnikiem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    WLtoys 124018 jest zdecydowanie jednym z najlepszych niskobudżetowych modeli RC na rynku, za pieniądze otrzymujesz dużo, dobrej jakości model, który jest w miarę szybki i silny i wygląda rewelacyjnie, Z ulepszoną wersją uzyskanie 3 baterii jest ogromny bonus, nie tylko oszczędza dodatkowe pieniądze, ale również daje prawie 1 godzinę pracy z 3 baterii, Mam wiele modeli RC, ale mogę powiedzieć, że czynnikiem zabawy ten 124018 daje jest na górze z dużo droższymi modelami, gorąco polecam to..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Pojawił się w zaskakująco dobrym stanie. 124019 jest zdecydowanie szybszy, ale 124018 lepiej radzi sobie z trudnymi terenami. Jeśli szukasz prędkości 124019 jest najlepszy, ale 124018 to niezły samochód. Bardzo wytrzymały i pokazał się Ameryce w 10 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Świetny samochód, jedzie szybko. Szkoda jednak, że RSG zatrzymuje samochód zbyt późno. Lipozy są poniżej 3,2v na końcu. Baterie nie wytrzymają długo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    To mój trzeci włtoy 1/2 i 2 124018. Dostawa była 33 dni standardowa poczta do Perth. Złamałem lewą rękę na pierwszej baterii, zaskakująco przy średniej prędkości. Teraz pasuje do zestawu Metal, który miał być do innego samochodu. Nie tak trwałe jak to, co chciałbym być przygotowanym do zamawiania zapasów w tym samym czasie, kiedy kupujesz te samochody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Szybka dostawa. Samochód jest naprawdę zabawny i oferuje opcje aktualizacji. Niestety, wał napędowy i silnik są uszkodzone po wypadku z powodu utraty połączenia między samochodem a pilotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    13/08/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Wciąż szybki i dobrze się trzyma, doskonałe RC! Sprawdź mój kanał YouTube, aby uzyskać więcej powiązanych recenzji RC! https://www.youtube.com/channel/UC6Cj5aGAh4rpgOePVFdoYug

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    muy buen producto. calidad buena. corre súper fuerte. no tardo mucho en llegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$107.99
    • US$145.99
    • US$100.99
    • US$167.46
    • US$85.99
    • US$459.99
    • US$115.99
    • US$68.99
    • US$132.99
    • US$129.99
    • US$47.99
    • US$104.99
    • US$125.99
    • US$160.53
    • US$111.99
    • US$132.99
    • US$168.99