Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(183)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(183)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2022

    Arrived on time and in working order. This car is wickedly fast and can be a little difficult to control on loose asphalt and gravel. Runs a little low on grass, but does get through. I had to add some grease to the motor gears, but differentials seem fine. This is the version 2 so no cogging. I was attempting to altern the camber and toe to get a little more control, but before completing trials it planted itself into a fence... so spare parts are on order now. excellent for the price and some good metal parts, not recommended for first time drivers as it is very quick. However, I love it.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Twój pierwszy hobby RC! Słyszałem wiele o tej serii wózków WL Toys i postanowiłem kupić jeden. Grał głównie na torze piaskowym i glebowym, wielokrotnie przewracał się i przeszedł co najmniej 20 paczek. Nic nie pękło, ale zakrzywiona przednia kość. Zbudowany jak czołg na krótki tor. Łatwa naprawa, po prostu odchyl się do tyłu. AOT POWER dla 2S, wystarczy dla mnie na torze, jak tylny ślizga się łatwo na zasilaniu. Wstrząsy są dobrze wilgotne, ale trochę sztywne do użytku w terenie. Byłoby świetnie używać na drodze, ale trzeba będzie zmienić na gładkie opony (jak na 124019). Nie ma potrzeby natychmiastowych aktualizacji, ponieważ wszystko działa dobrze. Kontroler wygląda dobrze, ma świetny zasięg (sprawdzony, dopóki nie widzę e samochód, 100m łatwe). Posiada również pokrętło ogranicznika mocy, ale dostrajanie go da dużo początkowych stref na spust i wsteczny może nie działać. Świetnie, że jest to oddzielone od siebie od ESC. Mogę użyć własnego nadajnika DumboRC. Łatwo dostać części zamienne w Singapurze. Polecam każdemu, kto chce kupić niedrogi starter buggy. Jakość baterii jest dobra zbyt dobra, gotowa do wyjścia z pudełka RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    the steering rods were out of alignment. didn’t see this until I hit a kerb and broke the steering knuckle. still a good purchase. car is very fast. took a bit of time to get to me but was worth it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    ***do zamówienia z Chin, dzięki czemu można dostać samochód z napędem V2*** Po prostu epicko! Za tę cenę nie można kupić lepszego samochodu rc. Cena Banggood była sprawiedliwa i kupiłem zestaw z 3 x 2200mAh bateriami. Wysyłka trwała niecałe 2 tygodnie z Chin do Szwajcarii. Niesamowicie szybko, biorąc pod uwagę, że kosztuje 3 dolce! Kiedy nadejdzie, należy opakować dyfumy grubym smarem (Wciąż how-to vids na YouTube - 1 godzina pracy dla wszystkich noobów) A następnie dostosuj swój przedni palec, aby był tylko lekko 'otwarty'. Nic więcej nie można powiedzieć o tym buggy. Jest to absolutnie świetna jazda, niesamowicie szybka, solidna i wspierana przez bardzo dostępne części zapasowe. Nie ma potrzeby marnować pieniędzy na większość metalowych ulepszeń, ponieważ przenoszą tylko wstrząsy do droższej części i uszkadzają, że zamiast. Wystarczy kupić ulepszone metalowe przednie kostki kierownicze. Reszta to tylko świecidełka, a ty skończysz z bardziej znaczącą pracą, aby zastąpić inne części. Zainwestuj w części zapasowe (łatwo się zginają), z przodu dolne ramiona zawieszenia (zginają się lub pękają) i być może wiązać pręty (pętla końcowa może się poluzować i zbyt łatwo się wyrywa). Kup teraz, zanim będziesz ich potrzebował, aby uniknąć długiego oczekiwania! Zabrałam swoją na salę gimnastyczną pierwszego dnia, kiedy przyjechała i bardzo się zdziwiłam. Chłopaki z mojego klubu nie mogli uwierzyć, że jest tak zdolny do takiej ceny. Jeden z nich już zamówił jednego! Jeśli się wahasz, po prostu go kup! Nie mam samochodu od 1983 roku, a to coś zrobiło ze mnie znowu dużego dzieciaka!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Sehr schnelle Lieferung. Auto sieht wirklich gut aus bin sehr beeindruckt. 1 Stern abzug weil man noch einiges machen musste. Spur musste eingestellt werden und beide Differentialgetriebe richtig Fetten weil leider sehr wenig drin war. Das kogging ist immernoch aus dem CZLager vorhanden V1 ! Versuche es mit der Programmkarte zu lösen. In diesem sinne Spass haben Preis Leistung Passt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Jakość nie jest zła, od razu otworzyłem moje dyfuzory i dokładnie je nasmarowałem, szkoda, że części nie są bardziej dostępne, ale inne, a następnie ponownie przełączam i przełączam zbyt sprawną powłokę. Zalecam kupno dodatkowych kostek kierownicy na wypadek wypadku.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    1ere comande ici ..super rapide livraison 4 jours en France .. voiture puissante pour son poids .. voir un peu trop .. emballage carton nickel..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Świetny zakup wszystko idealne, wysyłka do Włoch 15 dni, Dziękuję. Rekomendowany sprzedawca.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Great car for the money. Setup was a bit off. Left front wheel crooked from mechanically centered. Right rear shock overfilled. Differentials and drive gears have little to no lubrication. Spring rates seem high and ground clearance is a bit lacking. The actual size is a longer wheelbase version of the 1/14th scale car. It is small. Aside from the length a 1/16 scale nitro I had is roughly the same size. Very fast in a straight line over smooth terrain. Very sketchy and unpredictable over rough stuff. The controller is small and feels cheap but it works well enough. Overall not bad for a decent performing RTR basher. Shipping was seven weeks from CN for the V2 version. Requires some setup work, grease, and it wouldn't be a bad idea to add some anti sway bars. The steering knuckles are known to break, the rear axles get lost, and the front axles get bent so it may be worth it to have some spares or upgrade parts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Przyszły zgodnie z oczekiwaniami i opakowanie było nietknięte po przyjeździe. Biegłem przez jakieś 5 minut, wybiegłem na drugą stronę ulicy i trzasnąłem nim o drzwi od garażu. Dość wytrzymałe, biorąc pod uwagę, że moje TLR 22 nie działało z mniejszymi nadużyciami. Moim jedynym zmartwieniem było to, że zawieszenie nie zostało skorygowane przed wysyłką. Mój samochód miał bardzo zły palec z przodu. Poluzowała się również jedna z nakrętek tylnego koła. Te przedmioty są łatwe do naprawienia, więc po prostu przejdź nad samochodem przed użyciem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$465.99
    • US$159.99
    • US$265.99
    • US$75.99
    • US$285.19
    • US$102.99
    • US$55.99
    • US$105.99
    • US$78.99
    • US$95.99
    • US$128.79
    • US$117.99
    • US$45.99
    • US$115.99
    • US$135.12
    • US$117.99
    • US$320.99