Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(309)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(309)
    • 5 Star(246)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2021

    Zalety: wbrew moim oczekiwaniom, paczka nie utknęła w odprawie celnej ani nie dotarła zbyt późno. Jak narazie najlepiej. Prędkość samochodu jest naprawdę zła, a jakość wykonania wydaje się być solidna. Nowa wersja z silnikiem 4200 kv nie sprawia już żadnych problemów, a zakres iskry jest najlepszy. Wady: Samochód nie jest gotowy do jazdy. Dyfumy muszą być ustawione, a diamenty muszą być nieco przekształcone, aby pasowały poprawnie. Musiałem przekręcić „walce" tylnych kości, bo inaczej palec z tyłu jest zbyt stromy. Również włączona bateria nie zmieściła się prawidłowo w uchwycie. Musiałem wywiercić dziury W sumie to nie ma problemu dla hobbysty. Jeśli nie chcesz tego spieprzyć, możesz szybko stać się z tym niezadowolony. Dla mnie osobiście, to dobry zakup.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zajebisty samochód RC. Cóż, warto było długo czekać. Głupio, że szybko... Ale z drugiej strony, można ustawić maksymalną prędkość poprzez szybkie tempo na zdalnym sterowniku. Spójrz na porady na quadifyrc.com, aby uzyskać najlepsze z tego samochodu. Tłumiki były napełnione po sprawdzeniu. Minimalny smar w skrzyniach transferowych. Przez długi okres życia musisz smarować przekładnie napędowe w skrzyniach przekładniowych, a także zapakować dyferencje smarem. Upewnij się, że wszystkie śruby są szczelne, ponieważ będą próbowały działać luźno, gdy go zgnieciesz. Przednie koła wymagały regulacji, ponieważ za bardzo wysuwano. Celuj w lekkie palce w spoczynku. Przednia komora wymagała regulacji, ponieważ koła były zbyt wychylone. Celuj w neutralną kaburę w normalnej pozycji odpoczynku. Tylne koła trochę się zacięły, ale zostawiłem je tak, jak były... na razie. Dopasowane zawieszenie stopowe i wygląda świetnie! Kupiłem również przedni zderzak z modelu 124018 i dostosowałem go, aby pasował do tego, ponieważ przód jest dość odsłonięty i będziesz potrzebował trochę czasu, jeśli go rozbijesz! Trochę „cofanie", ale nie za wiele. Więcej o długiej trawie. Chcę zmienić przekładnię poprzez zamontowanie innego sworznia i mocowania silnika, co powinno wyeliminować zatory i dać mu super przyspieszenie. Zredukuje prędkość maksymalną, ale oryginalna prędkość jest tak oburzająca, że i tak nie często trzeba jej używać. Nawet jeśli jest bezszczotkowy, a żywotność baterii będzie lepsza dzięki temu, to i tak wybije z baterii. Radzę kupić zapasową baterię (lub nawet dwa!), aby uzyskać z tego jak najwięcej zabawy. Świetna maszyna WLtoys.... Nie jest idealny, ale może być przy odrobinie pracy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Mam 124019 i jest to świetny wózek, dobra zabawa. 124017 przenosi to doświadczenie na nowy poziom. Układ bezszczotkowy jest dobrze wyważony, a układ kierowniczy jest bardzo elastyczny. Przednie i tylne dolne ramiona kontrolne są przymocowane za pomocą śrub i zamków. Niezłe uaktualnienie od poprzednich modeli. Super szybka wysyłka do BC Kanada, z góry zamówiłem i został dostarczony 27 września. Świetna obsługa klienta, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    The RC car arrived within two weeks and is an awesome one. With the V2 version the cogging and range issues are resolved and the acceleration is incredible. In terms of improving the handling I have changed the the pins at the rear and adjusted the front suspension to a lower hole. Side effect is that the plastic holder are now not the highest when car is landing on the roof. My car arrived with one Li-Po 2200mA battery and is good to go for 15-20 of bashing. Unfortunately I had a crash a the very first 10 minutes and broke the steering joint. Recommendation: Purchase few spare parts together with the car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Świetny produkt. świetny sprzedawca z bardzo szybką wysyłką, otrzymany w dokładnie dwa tygodnie. Transport i dostawa były doskonałe, nawet nie drasnął na pudełku. Ten samochód to istny sen. Naprawdę świetna jakość za tę cenę. Będzie wymagał pewnych regulacji i smaru przed uruchomieniem, ponieważ będę go uruchamiał na baterii 3s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Świetna mała buggie, naprawdę szybko z pudełka, niesamowite układ sterowania, dyferencjał są dość luźne, czasami waha się, aby wziąć off (cogging) dostawa była około 5 tygodni do Australii, ogólnie zadowolony klient 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Wysłanie 124017 było szybkie, a pierwsze wrażenie było dobre. Tylko samochód nie był prawidłowo zmontowany z tyłu, co widać wyraźnie na zdjęciu. Po korekcie wszystko było OK!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Хороша RC машинка, швидкість пристойна! Але якщо активно ганяти - відповідно потрібно ремонтувати, ненадійний корпус двигуна, від декількох ударів- зірвало корпус-прийшлося його посадити на епоксидку.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Bardzo szybki samochód rc, dobra jakość za tę cenę... Po prostu wymaga dostrojenia przed uruchomieniem go, nie ma płynu krzemionkowego w dyferencjał i łożyska potrzebują smaru i oleju. Dostosował również osprzęt i palec u nogi dla kół, więc idzie ładnie i prosto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Właśnie odebrałem paczkę, nie mogłem się doczekać tego V2 ;) Wszystko wydaje się w porządku z pakietem i rc. Sprawdzimy dokładniej i przetestujemy wszystko Podziękowania za szybką dostawę BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$111.99
    • US$100.99
    • US$250.99
    • US$55.99
    • US$89.99
    • US$260.99
    • US$75.99
    • US$136.99
    • US$95.99
    • US$98.99
    • US$60.99
    • US$576.33
    • US$250.99
    • US$53.99
    • US$49.99
    • US$192.99
    • US$105.99
    • US$27.99