Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2022

    Jakość nie jest zła, od razu otworzyłem moje dyfuzory i dokładnie je nasmarowałem, szkoda, że części nie są bardziej dostępne, ale inne, a następnie ponownie przełączam i przełączam zbyt sprawną powłokę. Zalecam kupno dodatkowych kostek kierownicy na wypadek wypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Świetny zakup wszystko idealne, wysyłka do Włoch 15 dni, Dziękuję. Rekomendowany sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Samochód jest bardzo ładny i bardzo szybki baterie wystarcza na bardzo długi czas, ale samochód został z kołem bocznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Szybka wysyłka, bardzo szybki samochód. Tanie części zamienne, ogólnie dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    W dniu, w którym poprosiłem o zwrot.. A oni się zgodzili.. Mam nadzieję, że dostanie zwrot..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Świetny produkt.... Bardzo szybki i tak był transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wszystko bardzo dobrze z wyjątkiem tego, że trzeba umieścić smar w dyferencjał, ponieważ jest on wyposażony w bardzo małe smarowanie. Samochód jeździ, ale nie jest tak jak w reklamie. Ważne jest, aby mieć kartę programist, aby kontrolować wyjście od zera i umieścić go na maksimum, aby szybciej odczytywać pozycję magnesów i pozostawia bez drżenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Świetny produkt, dużo szybkiego zapasu. Niestety moja córka podniosła pilota i rozbiła go z pełną prędkością o ścianę, ale doznała tylko niewielkiego uszkodzenia na jednym kole. Nadal działa, ale IV zamówiła część zamienną za 3 funty wraz z kilkoma ulepszeniami. Chciałbym zobaczyć ten poziom z 1/10 skali buggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    System radiowy nie działał z pudełka. Ale system radiowy wygląda bardzo tanio. Miałem inny system radiowy, który mogłem umieścić. W sumie samochód jest dość szybki jak na wózek w skali 1/12, jestem z niego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Samochód wygląda naprawdę dobrze. Nie jest jeszcze używana, ponieważ zawieszenie wymaga delikatnego dostrojenia. (Tutoriale są na YouTube). Pomyśl, że warto kupić lepszą ładowarkę do akumulatorów. W sumie wygląda na bardzo fajny samochód za pieniądze. Nie mogę się doczekać, aby go użyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.99
    • US$229.99
    • US$88.99
    • US$149.99
    • US$54.99
    • US$81.99
    • US$271.39
    • US$261.02
    • US$62.99
    • US$301.39
    • US$289.99
    • US$120.99
    • US$310.99
    • US$550.99
    • US$98.16
    • US$65.99
    • US$136.99
    • US$85.99