Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    Grałem w drugą wersję i mocno pociągnąłem. Zamówiłem to na 13-go i dostałem 27 :). coś dziwnego stało mi się z maksymalną prędkością i uderzyłem w kamień i przestał pracować silnik i myślałem, że to był akumulator, a silnik nie działał. Wyłączyłem wózek i sterowanie, a po godzinie włączyłem go ponownie i zadziałało. Myślę, że w momencie uderzenia kamieniem silnik był chroniony. Czekam i nie muszę. W 100% polecam koszyk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Uwielbiam ten Wltoys 124016 V2... Jest to świetny samochód rc z bezszczotkowym silnikiem 4300 kv. To teraz mój ulubiony samochód rc, ponieważ problem jest teraz rozwiązany za pomocą mniejszego zębatego silnika bezszczotkowego KV. Nadajnik jest również w kolorze niebieskim, co oznacza, że ma teraz rozszerzony zasięg.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Niesamowity Bangood! Otrzymałem paczkę bardzo, bardzo szybko. Zamówione w sobotę, otrzymane w środę. Co jeszcze mogę powiedzieć oprócz gratulacji za wydajność. W przeciwnym razie, po niektórych e-mailach w celu potwierdzenia wersji V2, odpowiedzieli, że niestety nie mogą zrobić nic, aby upewnić się (wersja V1 lub V2 wysyła) ale i tak skontaktował się ze sprzedawcą. To ulga odkryć wersję V2, otwierając pudełko. V1 było pełne problemów. W każdym razie, szczęśliwi i chętni do wypróbowania go. Na podstawie filmów, które oglądaliśmy na youtube, wygląda jak mały potwór. Właśnie testowałem w kuchni, to już pozostawia ślady na kafelku (ostatnie zdjęcie) przez swoją szaloną moc!! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    very happy with the car it only took 9 days to get it to California from china also got the V2 version which is very very fast aswell feels a bit faster than the 124017

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Szybko i zabawnie!!! Świetna jakość produktu z dużą ilością ulepszeń dostępnych. Wszystkie trzy baterie były w trybie bezpiecznego przechowywania i wszystkie naładowane idealnie. Świetna robota, Włtoys!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Szybka dostawa od CZ - nowa wersja V2 z niebieską kierownicą. Bardzo szybko z 2S und bardzo, bardzo szybko z 3S. Świetnie! To sprawia tyle zabawy z innymi większymi kołami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Wszystko dobrze musi spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Świetne ulepszenie V1 i doskonała obsługa od Bangooda jak zawsze! Uwielbiam ten pojazd i gorąco polecam. Proszę zobaczyć moją recenzję Youtube tutaj: https://youtu.be/Bxx0xdLNFtM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Otrzymany bardzo szybko teraz przetestujemy go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Great little basher, very fast ride! Received the V2, blue steering wheel. Included 3x battery and shipped 4 free.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$95.99
    • US$83.99
    • US$459.99
    • US$47.99
    • US$92.99
    • US$115.99
    • US$100.99
    • US$475.99
    • US$520.99
    • US$60.99
    • US$325.99
    • US$99.99
    • US$222.99
    • US$576.33
    • US$140.99
    • US$105.99
    • US$80.99