Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    Grałem w drugą wersję i mocno pociągnąłem. Zamówiłem to na 13-go i dostałem 27 :). coś dziwnego stało mi się z maksymalną prędkością i uderzyłem w kamień i przestał pracować silnik i myślałem, że to był akumulator, a silnik nie działał. Wyłączyłem wózek i sterowanie, a po godzinie włączyłem go ponownie i zadziałało. Myślę, że w momencie uderzenia kamieniem silnik był chroniony. Czekam i nie muszę. W 100% polecam koszyk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Uwielbiam ten Wltoys 124016 V2... Jest to świetny samochód rc z bezszczotkowym silnikiem 4300 kv. To teraz mój ulubiony samochód rc, ponieważ problem jest teraz rozwiązany za pomocą mniejszego zębatego silnika bezszczotkowego KV. Nadajnik jest również w kolorze niebieskim, co oznacza, że ma teraz rozszerzony zasięg.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Załapałem to super szybko. Wszystko wydaje się nienaruszone. Jeszcze jej nie użyłem. Sprawdziłem dwa razy i jest to V2. Czekam na kilka części aktualizacji, zanim ją uruchomię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Niesamowity Bangood! Otrzymałem paczkę bardzo, bardzo szybko. Zamówione w sobotę, otrzymane w środę. Co jeszcze mogę powiedzieć oprócz gratulacji za wydajność. W przeciwnym razie, po niektórych e-mailach w celu potwierdzenia wersji V2, odpowiedzieli, że niestety nie mogą zrobić nic, aby upewnić się (wersja V1 lub V2 wysyła) ale i tak skontaktował się ze sprzedawcą. To ulga odkryć wersję V2, otwierając pudełko. V1 było pełne problemów. W każdym razie, szczęśliwi i chętni do wypróbowania go. Na podstawie filmów, które oglądaliśmy na youtube, wygląda jak mały potwór. Właśnie testowałem w kuchni, to już pozostawia ślady na kafelku (ostatnie zdjęcie) przez swoją szaloną moc!! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    very happy with the car it only took 9 days to get it to California from china also got the V2 version which is very very fast aswell feels a bit faster than the 124017

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    It's a Bullet. Serious fast speed with excellent handling. No clogging issue at all. Fully recommended RC car however not for the beginner since they may not be able to control it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Szybko i zabawnie!!! Świetna jakość produktu z dużą ilością ulepszeń dostępnych. Wszystkie trzy baterie były w trybie bezpiecznego przechowywania i wszystkie naładowane idealnie. Świetna robota, Włtoys!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Świetne ulepszenie V1 i doskonała obsługa od Bangooda jak zawsze! Uwielbiam ten pojazd i gorąco polecam. Proszę zobaczyć moją recenzję Youtube tutaj: https://youtu.be/Bxx0xdLNFtM

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    To jest absolutny wybuch! Im zostawiam pięć gwiazdek tylko za cenę. Ta mała rzecz jest prawie zbyt szybka dla własnego dobra. Jedyny problem jaki z nim mam to, że pilot ma trochę wolnej gry w pozycji neutralnej i ma tendencję do kierowania samochód w prawo. Widzę również kilka potencjalnych punktów załamania samochodu, ale nie można narzekać na cenę 10/10! ( I nie otrzymałem modelu v2 )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Szybka dostawa od CZ - nowa wersja V2 z niebieską kierownicą. Bardzo szybko z 2S und bardzo, bardzo szybko z 3S. Świetnie! To sprawia tyle zabawy z innymi większymi kołami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$265.99
    • US$99.99
    • US$128.79
    • US$520.99
    • US$465.99
    • US$320.99
    • US$95.99
    • US$125.99
    • US$96.99
    • US$165.99
    • US$144.99
    • US$465.48
    • US$127.99
    • US$110.99
    • US$67.99
    • US$55.99
    • US$117.99
    • US$26.99