Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • WRCVIP4
    HR
    10/03/2021

    Świetny czołg. Umieściłem kolejny pochłaniacz wstrząsów i to jest całkowicie zdewastowany samochód

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    😂😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Szybka wysyłka, duży samochód, bardzo mocny, led light Ale sterowanie jest złe, nie proporcjonalne, tylko 0-1...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Bardzo szybka dostawa, ale nie jestem zadowolony z sposobu wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Nie podoba mi się to. Muszę to oddać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Dzień dobry, moje ostatnie zamówienie nie dotarło do mnie z powodu problemów z firmą DHL, która zwróciła je bez mojej zgody, więc proszę o ponowne przesłanie i możliwość bycia przez inną firmę transportową niż DHL. Dziękuję za uwagę. Jose Romero Ortega.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Duży pojazd, ale mały wspinacz. 2 silniki, podczas wirowania niezależne, to tak, jakby miał wolną centralną różnicę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Piękny samochód dla dzieci i dorosłych w przystępnej cenie części można kupić również w nr. Dziękuję sprzedającemu w 100% ok :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Kupiony dla mojego wnuka Bardzo dobry w tej cenie, ale dlaczego nie mogę dostać zapasowych baterii do UK????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 576
    • Ft31 343
    • Ft96 199
    • Ft85 788
    • Ft14 346
    • Ft63 501
    • Ft8 240
    • Ft92 017
    • Ft25 337
    • Ft57 395
    • Ft59 239
    • Ft20 138
    • Ft64 527
    • Ft67 470
    • Ft5 798
    • Ft28 696
    • Ft32 054
    • Ft16 209