Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Trzeci WL RC i nowy faworyt, wielki mały bokser. Skacze bardzo dobrze, dobrze balansuje. Obsługuje dłuższą trawę i jest dość szybki na asfalcie. Zdziwiony jak szybki jest w rzeczywistości, nie daleko od prędkości 124019. Nie użyłem baterii magazynowej, ponieważ ma kilka 3000 mah 2, trwa około 15 minut. Nie wiem, czy to prawda, czy jest to 1/10 skali, a raczej 1/12, 8 dni dostawy do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    22/05/2022

    A OK RC (ang.). . Nie wydaje się tak dobra, jak w innych gamie Wltoys. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Aby uzyskać pełną recenzję, użyj następującego adresu URL: https://www.youtube.com/watch?v=jbvV4FsSY5g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    nic car brings a lot of fun, could be faster (37km/h), battary tray is a little bit annoying.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Pozycja zgodnie z opisem (ang.) Doskonały stosunek jakości do ceny, kupiony za 98€ Nie wahaj się uaktualnić, aby przejść na Bezszczotkowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Wspaniały mały buggy szczęśliwy jak z nim robię unboxing i po raz pierwszy spojrzeć na mój kanał YouTube sprawdzić to tam w Brothers RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Apesar da Banggood ter vendido um produto que não tinha em estoque e o prazo para envio ter sido bem mais longo, estou satisfeito com o produto e a partir do momento que entrou no estoquee, a entrega foi rápida. Produto muito bom para o valor que custa, resistente e bem construído. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Zajebisty mały RC, oczywiście to mała skala w 12 a nie 10, niestety złamał podwozie i spalił ESC. Ale części są tanie i łatwe do wymiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    ♥ Kupiłem ten wózek 8 dni temu i już tu jest. Pudełko było trochę uszkodzone, ale wózek jest w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Nie otrzymałem jeszcze produktu...

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Witam bardzo dobrze dziękuję za usługi i uwagę jest ładny wltoys pilot wózek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$105.99
    • US$56.99
    • US$28.99
    • US$151.99
    • US$132.99
    • US$100.99
    • US$22.99
    • US$53.99