Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Wystrzałowy wózek.. To jest to, co jest dla pieniędzy.. Ulepszyłem swój, ale oryginalny produkt był idealny dla nowicjuszy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Wltoys 104001 nie ma w magazynie, kiedy zamówiłem, więc zmieniłem się na ten samochód RC zamiast, SST Racing 1937 PRO, muszę powiedzieć, że był dobrej jakości i bardzo dobrze wyglądający samochód, Wystarczy zobaczyć zdjęcia, Nie mogę się doczekać, :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Polecam bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    This is my very first RC car to start a new hobby. I'm happy how it turned out good and fun!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Nikiel dzięki sprzedawcy na górze polecam do zaoferowania 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Szybka wysyłka. Dobry produkt do uaktualnienia... Jak zawsze, sucho. Ale dobrze. 2 szt. bat. A więc...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Bardzo mi się podobał RC. Miałem już 104001, ale to jest o wiele większe. Jest bardzo zabawny, nie ma co się tak bawić. Wypolerowałem dyferencje. Ma dobrą prędkość dla szczotkowanego silnika, tylko jeden krótki do uderzenia przednich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    21/12/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Nieskończenie wysoko ustawiona, trochę wolna. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle! Wart ekstra za baterię. Pamiętaj, aby sprawdzić mój zburzony film poniżej: https://youtu.be/NMoZk-w7weQ

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Samochód miał trochę smaru na silniku i trochę na podwoziu, to dobry samochód idealny do rozwalania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Bardzo szybko przyjechać, wszystkie 5*. dobry wózek. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$141.99
    • US$248.99
    • US$55.99
    • US$65.99
    • US$169.99
    • US$157.07
    • US$125.49
    • US$128.99
    • US$75.99
    • US$290.97
    • US$107.99
    • US$385.99
    • US$286.99
    • US$79.68
    • US$71.99
    • US$93.59
    • US$125.99
    • US$10.99