Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Mam to dzisiaj przyszedł z akumulatorem 2600mah, ładowałem go i wziąłem go na zewnątrz, naprawdę lubię ten samochód to jest jeden z moich ulubionych poza 124019 i czekam na nową wersję 124017, w każdym razie dobre samochody do kolekcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    i wygląda dobrze, nie szkoda wysyłki zamówiły bezszczotkowy do wyścigu z tym i zobaczyć, jak o wiele szybciej bezszczotkowy jest zobaczyć wkrótce pod wrażeniem wartości wl zabawki dla pieniędzy może być lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Dostałem to dla 7-latka na urodziny. Mamy lokalny tor Rx, na którym chce się ścigać. Działa dobrze, zwłaszcza za tę cenę. Jedynym problemem było czekanie na części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    bien reçu en 4 jours en France. Avec une batterie 2600mah . C'est pour un cadeau de noël donc elle sortira du carton le 25 et on verra si tout fonctionne bien ;) .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    got the rc after a bit of delay but was expected. All is in order and can't wait to take it out for a rip.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    To jest przepiękne. Idealna i ekonomiczna podstawa do aktualizacji. Bzykanko Top (ang.). Przybył z idealnym opakowaniem i absolutnie nietkniętym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    this car is a good rig , I went 5900 Brushless and put foam tires on my rig and it go stupid fast .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Muszę to odesłać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Tak jak w reklamie Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Otrzymane przed terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$105.99
    • US$104.49
    • US$55.99
    • US$159.99
    • US$192.04
    • US$85.99
    • US$339.99