Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    🇩🇪: Dostawa trwała tylko 2 dni! Buggy miał stylowe opakowanie. Jakość samochodu jest wspaniała! Wygląda świetnie, jest bardzo wysoka - jakość wykonania i jeździ świetnie! Trzyma się drogi i nie pokrywa się, nieważne jak ostry i ostry sterujesz. Więc środek ciężkości jest bardzo dobry. Rampy w skateparku nie były problemem dla buggy'ego. Leży super w powietrzu i nie przechyla się na przód, na bok ani na tył. Również na łące lub żwirku jeździ świetnie! Spalony silnik napędza wózek odpowiednią mocą. Cieszę się, że przyszło 100% RTR. Moja jedyna krytyka to przedział baterii. Byłoby świetnie, gdyby to było większe, tak, że standardowe baterie z 1:10 samochodów zmieściły się w nich. Ale wydaje się to niemożliwe do zmiany, biorąc pod uwagę wąską konstrukcję podwozia. Mogę polecić wózek! Jest to całkowicie tego warte i mogę bez wątpienia powiedzieć, że nigdy nie jeździłem tak świetnym RC samochodem. Tak trzymać z Wltoysem i Banggoodem! Jestem podniecona! 🇬🇧: To trwało tylko 2 dni, aby dostarczyć! Buggy miał stylowe opakowanie. Jakość samochodu jest wspaniała! Wygląda świetnie, jest bardzo dobrze wykonany i jeździ świetnie! Dosłownie przylega do drogi i nie przewraca się, nieważne jak ostro i ciężko sterujesz. Więc środek ciężkości jest bardzo dobry. Rampy w skateparku nie były problemem dla buggy'ego. Jest świetny w powietrzu i nie przechyla się do przodu, na boki czy do tyłu. Świetnie jeździ po łące lub żwirku! Popękany silnik odpala furgonetkę z dużą mocą. Cieszę się, że przyszło 100% RTR. Moim jedynym punktem krytyki jest przedział akumulatorowy. Byłoby świetnie, gdyby pasowało do standardowych baterii z 1:10 samochodów. Ale nie można tego zmienić, biorąc pod uwagę szczupłą konstrukcję podwozia. Mogę w pełni polecić wózek! To jest tego warte i mogę bez wątpienia powiedzieć, że nigdy nie jeździłem tak świetnym RC. Tak trzymać Wltoys i Banggood! Jestem podekscytowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładna platforma tworzą aktualizację, doskonała wartość. To jest powiedziane, desperacko potrzebuje więcej prędkości! Planuję szybko bezszczotkować. Natychmiast podrasowałem opony, nigdy nawet nie jeździłem akcjami lol. Nic złego w akcjach, chciałem tylko bardziej agresywnego wyglądu. Mam nadzieję, że blokada nie spowolni konwersji... Najlepszy huk 4 dolce! Nie mogę się doczekać, aż dostanę bezszczotkową skalę 1/14, ale na razie, oni robią sobie jaja z datą premiery jak zawsze... Wltoys & 1 z najlepszych, jeśli nie najlepsze sposoby uzyskania wartości maksymalnej wydajności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Właśnie otrzymałem ten samochód wczoraj (zabrał 8 dni do Wielkiej Brytanii) 🇬🇧. Jako fan wcześniejszych 124019, naprawdę nie mogłem się doczekać tego dziesiątego samochodu. Kupiony, aby ulepszyć bezszczotkowe i węglowe podwozie. Bardzo zadowolony z samochodu do tej pory, magazyn elektroniki pracy, ale są naprawdę wolne, jak oczekiwano. Zamontowany 29 ząbek M0.6 sprawia, że jest trochę szybszy, ale zapasowy silnik 550 nie wystarczy, by wcisnąć ten ciężki samochód. Jakość budowy jest lepsza niż wcześniejsze samochody, dużo mocniejsza. Największa negatywna rzecz, jaką mam w stosunku do krawatów, mogą wyskoczyć z bardzo małym wysiłkiem. Proponuję jak najszybciej poprawić metal. Kocham ten samochód, polecam, szczególnie za cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Uwielbiam to, gdy otwierałem paczkę, nie mogę mówić o jakości wszystko wygląda dobrze. Spodziewałem się, że dojazd do USA zajmie miesiące, ale dostałem go w 6 dni. Najszybsza wysyłka w historii!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo fajny samochód z pudełka, ale powinieneś nasmarować różnice, zanim go uruchomisz. Elektroniczne akcje nie są najszybsze, ale można zawsze uaktualnić w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dobry samochód i rozmiar dla każdego aspektu, mam kilka markowych samochodów Wltoys i są to wytrzymałe maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Robert
    US
    07/12/2021

    Lepiej niż w jakimkolwiek innym interesie. Jest to buggy w skali 1:10, zbudowany jak inne wózki hobbystyczne klasy. Jednak cena wynosi 1/4 ceny konkurencji. Mój wózek przyjechał w nieco ponad tydzień i był gotowy do wyjścia z pudełka. Naładowałem baterię i podłączyłem. Cała rodzina biegała nim po domu przez dobre 45 minut, zanim bateria padła i potrzebowała kolejnego naładowania. To coś jest FAST!! Uważaj na pełne spusty, ponieważ ta platforma ma wystarczającą moc do podróży w czasie. W jednej chwili wszystko jest w porządku, a potem w mgnieniu oka jego ściana. Polecam ten wózek każdemu, kto szuka RC z większością dzwonków i gwizdków bez łamania banku. Przestań czytać recenzje i kup jedną! To jest FUN!!! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Very nice car to a decent price, speed was enought (and little more) for a beginner like me, one thing I noticed were. Bottom plate was metal, nice but little heavy, could have been aluminium

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Wydaje się być dość dobrze zrobiony. Jest montowany za pomocą śrub głowicy Phillipsa, co jest jedynym prawdziwym negatywem na zewnątrz pudełka (oprócz niestandardowych esc/odbiornika/serwo). Nawet nie zamierzam go włączyć z dołączoną elektroniką, więc to nie ma znaczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Świetne buggy za taką cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$263.01
    • US$339.99
    • US$255.99
    • US$125.99
    • US$139.99
    • US$102.99
    • US$105.99
    • US$55.99
    • US$117.99
    • US$259.99
    • US$70.99
    • US$465.48
    • US$128.79
    • US$50.99
    • US$49.99
    • US$160.53
    • US$159.99
    • US$5.97