Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Wysoka jakość, znakomity produkt i piękny kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Części są świetne, ale sprężyny nigdy nie były wcześniej naoliwione, ani orzechy do zawieszenia nie działały na moją korzyść. 8/10 - trwałość & na każdym wyglądzie jest świetna. Ja mam swoją na nocną jazdę, więc dodałem światła i zamówiłem dodatkową baterię dla większej zabawy. Łapy precz!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Mam to dla mojego bezszczotkowego konwertera 124019! Dobrze wyglądające części i łatwe w montażu. Wszystkie śruby i inne rzeczy były w pakiecie. Zostawiłem wieże uderzeniowe i kierownicę na akcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Czas aktualizacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Wszystko wygląda super! Nie miałem jeszcze okazji ich zainstalować. Kolor jest niesamowity.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Bardzo fajne uaktualnienie można poczuć, że wały napędowe są o wiele lepsze niż w magazynie. A samochód wygląda bardzo fajnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Cały zestaw był ciężki, ale zmartwił się, ale poszedł na idealny musiał smarować dyfuzory olejowe, ale świetną jakość dla mojego syna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Dobre, solidne części, wszystko jest wliczone w cenę. Mam to do szczotkowanego fioletowego buggy na inne kolory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Ulepszenie do perfekcji.. Niesamowita trwałość jakość.. dziękuję 💛

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$4.29
    • US$4.99
    • US$38.99
    • US$15.99
    • US$6.99
    • US$16.99
    • US$9.23