Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    /Super jakość, Przedmiot jest dokładnie taki sam jak w opisie. Wysyłka była szybka i dostarczona przed planowanym terminem. Podziękowania dla sprzedawcy i dla Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Nice little upgrade. Fits perfectly and easy to install

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Wytrzymałe piasty, nie ważą dużo więcej niż plastikowe. Ma nowe poręcze i śruby Ty bangbood (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Pakiet przyszedł w bardzo dobrym stanie, dostarczony szybko i bez żadnych problemów. wygląda solidnie /Wkrótce przetestuję to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Przyjechał w dobrym czasie do Australii i wygląda przyzwoicie. Przed zainstalowaniem czeka na przyjazd 124017.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    it is it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    hole is to big on the left side (See picture) steering has a lot of play now. The original plastic part fits way better. looks beautiful, but function counts first!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Solidny materiał, pasuje idealnie. Przyszedł kompletny i 3 dni wcześniej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Super Teile. Mega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    una muy buena actualización para gatos modelos yo lo quiero para el 124018

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$9.23
    • US$13.99
    • US$6.99
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$50.99
    • US$38.99
    • US$6.49
    • US$58.29
    • US$8.99
    • US$13.79
    • US$10.38
    • US$5.49
    • US$19.62
    • US$11.99
    • US$299.99
    • US$12.99