Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good quality(13)
  • great product(13)
  • good condition(6)
  • great price(6)
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-14 18:12:41

    very good product!the leadscrews arrived in very good condition!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-28 03:13:58

    Perfect.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    difettoso

    2018-02-21 09:33:37

    ho già fatto reclamo per un rimborso questo è un altro siete gente poco seria mi è arrivata storta la vite imballi scadenti,posso avere i miei soldi indietro?

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    muy buen producto era justo lo que pedi estoy contento

    2017-08-24 13:56:20

    Estoy muy contento y satisfecho con este producto porque era exactamente lo que pedi.para mi proyecto de la CNC Impresora 3D ya que con este articulo voy en el 80% de coompletado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Machift 600mm - Lead screw and thread screw 2mm

    2017-09-02 06:27:54

    My Lead screw and thread screw 2mm came yesterday, they were nicely packaged. I think all is good and they have a nice swing. I'm happy with the buy

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Tornillo roscado de 8mm, paso de 2mm con tuerca. 3D o CNC

    2016-08-20 16:13:19

    El producto llegó en buenas condiciones. Empacado en tubo de PVC. se aprecia sin ninguna curvatura. La tuerca de bronce, se desplaza suavemente. Tardlo eó menos de lo esperado. Estoy satisfecho con la compra.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-28 13:14:41

    Spindle of very good quality, with copper nut

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excelent

    2019-02-04 16:04:49

    All in good condictions

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    very good lead screw for my tevo tornado

    2018-08-10 19:56:39

    the product works well.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ...good

    2018-03-20 14:43:30

    До Нижнего Новгорода посылка доехала за месяц. Упаковано нормально винты отличные. Рекомендую продавца и товар. 5 stars.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>