Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Produkt przyszedł, ale z problemem... Opakowanie było w porządku, ale ekran z przodu miał zadrapania... Próbowałem i jego funkcja jest w porządku... Pokaże przyszłość... Ale poza znakami na ekranie jestem zadowolony...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    this is a lot better than the other wireless charging alarm clock. To be able to turn on/off the screen & even dim it a few times is a great feature. Although I really like the blue tooth speaker which is great the FM turning is hard unless you have another radio handy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobrze, działa doskonale, a dźwięk głośników jest więcej niż zadowalający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Very nice and with very good speaker sound with good bass!!! I recommend it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak na zdjęciu i opisie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Zegar ma dobry wyświetlacz i może być przyciemniony w nocy. Bezprzewodowa ładowarka do telefonu jest bardzo szybka. To dobre strony. Złe punkty są takie, że wskaźniki Bluetooth i bezprzewodowego ładowania są tak małe, że trudno je dostrzec. Wyświetlacz temperatury jest bezużyteczny. Czyta zbyt wysoko. Po co robić wyświetlanie temperatury, skoro nie można go dokładniej określić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Mały i dość okularowy. Bluetooth działa dobrze i ładowarka zbyt. Głośniki są małe, ale nie tak straszne, jak myślałem. Termometr wykazuje trochę za wysoką temperaturę. Regulacja symboli przycisków jest bardzo mała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Działa dobrze, sygnały podczas naciśnięcia przycisków są trochę głośne i denerwujące. Byłoby lepiej, gdybyś mógł wyłączyć sygnały.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 328
    • Ft5 931
    • Ft9 515
    • Ft14 467
    • Ft9 898
    • Ft5 714
    • Ft4 613
    • Ft6 261
    • Ft13 854
    • Ft3 294
    • Ft7 580
    • Ft5 602
    • Ft8 717
    • Ft9 228
    • Ft6 591
    • Ft5 931
    • Ft8 374
    • Ft10 547