Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Wygląda dobrze, bardzo proste połączenie, szybka dostawa, ogromną zaletą jest możliwość skalibrowania urządzenia zarówno pod względem wilgotności, jak i temperatury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostawa produktu bardzo szybko. Sprzedawca wysłał mi to po raz drugi, aby wynagrodzić nieudolność kuriera. Czujnik jest bardzo mały i wydaje się bardzo dokładny (sprawdziłem go termometrem laboratoryjnym). Szkoda, że czas zbierania danych jest stały (co 10 minut); możliwość zaprogramowania różnych interwałów byłaby optymalna. Aplikacja jest bardzo prosta, ale funkcjonalna. Można go poprawić w niektórych aspektach: grafikę, określenie przedziału czasu w widoku. Ogólnie rzecz biorąc, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Znakomity produkt, wszystko zgodnie z wymaganiami, wydaje się być dokładne. Działa wewnątrz i na zewnątrz, pokazuje trendy i dane mogą być również eksportowane w cvs formt, co jest świetne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Produkt jest bardzo dobry, czas dostawy i wariant dostawy jest bardzo dobry. Rekomendowałem dla wszystkich, Dzięki, miłego dnia Wit Halada (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Sensor działa dobrze, wartość logów wynosi ponad 100 dni (10 minut przerwy). Odczyt i wykresy poprzez (prostą) aplikację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Niesamowity produkt? Na pewno kupować więcej!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Perfekcyjne, idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    100%ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jest dokładna w pomiarach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$20.78
    • US$39.26
    • US$23.09
    • US$45.03
    • US$129.99
    • US$8.99
    • US$6.92
    • US$9.99
    • US$11.54
    • US$28.86
    • US$35.99
    • US$13.85
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$41.57
    • US$40.99