Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(975)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(975)
    • 5 Star(878)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2020

    Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Instalacja przebiegła bez zarzutu, a także operacja wydaje się być zdecydowanie OK. Obraz jest jasny i wykrywanie dzieje się dobrze. Poczekaj i zobacz, jak upłynie codzienne użytkowanie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Szállítási CZ rendben megtörtént. Tudja amit ígér, bár akksiból ne olcsó legyen berakva, akkor sokáig bírja. Érdemes inkább hálózati tápról üzemeltetni.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    To doskonały stosunek jakości do ceny. Początkowo miałem problem z kolorem obrazu wideo, kiedy na baterii, ale to samo się rozwiązało, kiedy zasilałem go przez USB (przed i po załączonych zrzutach ekranu). Sprawdziłem dzwonek na USB, 16V AC i baterie działają. Należy zauważyć, że wiele uwag, że 3 baterie są wymagane. Nie jest to prawdą, system będzie działał na 1 lub 2 lub 3 bateriach, ale oczywiście działa dłużej na 3. Wciśnij powiadomienia na telefon trwa od 2 do 3 sekund, a opóźnienie głosowe i obrazowe jest około sekundy. Jeden negatywny komentarz jest taki, że nie zamontuję dzwonka do drzwi, gdzie jest narażony na deszcz. Komora baterii oraz porty kart USB i SD są zakryte, ale nie zapieczętowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Zalety: niska cena, bardzo dobra jakość obrazu, łatwa instalacja mechaniczna, wbudowana w funkcje takie jak auto nagrywanie, karta SD. Zalety: kiepski podręcznik użytkownika, ponieważ jest drukowany 4 pkt czcionki (nieczytelny, nawet po zeskanowaniu ), dedykowana aplikacja Android jest bardzo prosta, proces parowania jest skomplikowany, ponieważ nie jest poprawnie udokumentowany, Opcja stałego zasilania nie jest w ogóle udokumentowana, Android nie dzwoni na telefon komórkowy, gdy przycisk pierścienia wciśnięty, głośność pierścienia nie jest regulowana, opóźnienie głosowe jest więcej niż 1 sekunda w obu kierunkach. Ten zestaw jest raczej przydatny do stałego nadzoru, niż do drzwi wideo. Gdy gość wciśnie przycisk pierścienia, użytkownik musi uruchomić aplikację Android ( 10-20 sekund ), uruchomienie połączenia wideo ( 10-60 sekund ) I w końcu trzeba wybrać komunikację głosową pomiędzy jednostkami. Jest zbyt długo, by oczekiwać, że gość czeka przy drzwiach. Usługa przechowywania w chmurze nie jest w ogóle dostępna. Tylko użytkownik zainicjowany wideo ma możliwość eksportu, nagrywania auto można grywać tylko przez aplikację Android.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Uszkodzone towary, zbyt skomplikowane do wymiany i nie widzę zwrotu do dzisiaj....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Nie jest źle, ale mówią w liście pamięci i nie ma wpisu do listu. Dai daj mi trzy gwiazdki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Otrzymałem dziś paczkę w najbliższym sklepie. (możesz wybrać miejsce samodzielnie, przyjdź powiadomienie z wyborem na telefon) Opakowanie jest fabryczne - wykonane, ale nie zamknięte w nylonie, europejski adapter do gniazda został przyklejony do zewnętrznej części pudełka. Brak ładowania USB, podłączony, przy naciśnięciu trzy razy dzwonka brzmiał ding-ding. Połączę się za tydzień w nowym mieszkaniu, więc nie mogę powiedzieć jeszcze o wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jesteś dobrze jedyną rzeczą, która nie jest odpowiednia, jeśli połowy, które złożyłem wniosek wzięty europejski

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Cieszy to, ale sposób w jaki się dostał, mam nadzieję, że nie uszkodził dwóch rzeczy, zobaczymy, kiedy mój tata to zainstaluje. Ale w sumie jest z tego bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Podziwiam i mówię

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,330
    • Ft11,807
    • Ft10,937
    • Ft12,540
    • Ft49,722
    • Ft12,988
    • Ft14,700
    • Ft16,779
    • Ft11,278
    • Ft30,423
    • Ft26,662
    • Ft2,483
    • Ft3,105
    • Ft11,288
    • Ft31,075
    • Ft10,921
    • Ft19,887
    • Ft4,441