Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1048)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1048)
    • 5 Star(943)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Nie testowałem jeszcze urządzenia, ale wygląda obiecująco. Przynajmniej widzę pewne funkcje, które naprawdę mi się podobają, takie jak wejście AC mogę użyć okablowania z przycisku dzwonka, aby uzyskać zasilanie zewnętrzne. Po drugie, zdalna wtyczka do gniazdka bezprzewodowego, niezależnie z regulacją głośności, w przypadku gdy telefon jest buggy lub laggy... Mam nadzieję, że to da mi lepsze doświadczenie i wydajność niż produkt DIGOO... Dostawa z kurierem w sobotę była miłym gestem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo dobry interkom elektroniczny. Dostosowałem wejście JST do zasilania 3,7v x 1A, więc nie muszę się martwić o ładowanie baterii. Kolejna dobra oferta z Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Doskonały dzwonek do drzwi z dzwonkiem tylko na dole nie odczytał baterii i nie przyjmuje normalnych baterii AA więc sugeruje zamówienie baterii w tym samym czasie 18650 akumulator i ładowarka potrzebne ale poza tym nie narzeka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobry produkt do tej pory Co za szkoda, że nie mogę użyć typowych baterii (zamówienie 3x18650 z góry) Działa zgodnie z opisem Wróci po użyciu i poda więcej szczegółów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Uszkodzone towary, zbyt skomplikowane do wymiany i nie widzę zwrotu do dzisiaj....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    المنتج رائع بس يعيبها عدة اشياء لا يوجد بطاريات لا يوجد بالجهاز خاصية اضافة ذاكرة بما ان الكاتلوج المرفق ضمن الجهاز يوضح مرفقات الجهاز ولم ترفق ، يوجد تأخير بالتنبيه الجرس بالجوال حدود 5 ثواني واحيان يدق واحيان مايدق

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Otrzymałem dziś paczkę w najbliższym sklepie. (możesz wybrać miejsce samodzielnie, przyjdź powiadomienie z wyborem na telefon) Opakowanie jest fabryczne - wykonane, ale nie zamknięte w nylonie, europejski adapter do gniazda został przyklejony do zewnętrznej części pudełka. Brak ładowania USB, podłączony, przy naciśnięciu trzy razy dzwonka brzmiał ding-ding. Połączę się za tydzień w nowym mieszkaniu, więc nie mogę powiedzieć jeszcze o wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobrze, ale jest różnica między wyświetlanym elementem a tym, który otrzymałem, nie ma ładowania portu USB

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Idealny. Bardzo łatwy w montażu, jest ze śrubami lub podkładkami Sdhesive z tyłu, aby łatwo je zamontować. 53 różne melodie i łatwe do skonfigurowania. Czuje się wytrzymały, ale potrzebujesz specjalnych baterii, które są bardzo drogie do kupienia, więc uważaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jesteś dobrze jedyną rzeczą, która nie jest odpowiednia, jeśli połowy, które złożyłem wniosek wzięty europejski

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 291
    • Ft27 238
    • Ft22 698
    • Ft11 318
    • Ft27 615
    • Ft11 462
    • Ft26 858
    • Ft38 798
    • Ft15 507
    • Ft91 558
    • Ft12 350
    • Ft6 778
    • Ft124 473
    • Ft16 271
    • Ft23 910
    • Ft70 370
    • Ft9 824
    • Ft5 566