Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1002)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1002)
    • 5 Star(903)
    • 4 Star(84)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2020

    Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Instalacja przebiegła bez zarzutu, a także operacja wydaje się być zdecydowanie OK. Obraz jest jasny i wykrywanie dzieje się dobrze. Poczekaj i zobacz, jak upłynie codzienne użytkowanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Szállítási CZ rendben megtörtént. Tudja amit ígér, bár akksiból ne olcsó legyen berakva, akkor sokáig bírja. Érdemes inkább hálózati tápról üzemeltetni.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo dobry interkom elektroniczny. Dostosowałem wejście JST do zasilania 3,7v x 1A, więc nie muszę się martwić o ładowanie baterii. Kolejna dobra oferta z Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Doskonały dzwonek do drzwi z dzwonkiem tylko na dole nie odczytał baterii i nie przyjmuje normalnych baterii AA więc sugeruje zamówienie baterii w tym samym czasie 18650 akumulator i ładowarka potrzebne ale poza tym nie narzeka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Uszkodzone towary, zbyt skomplikowane do wymiany i nie widzę zwrotu do dzisiaj....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    المنتج رائع بس يعيبها عدة اشياء لا يوجد بطاريات لا يوجد بالجهاز خاصية اضافة ذاكرة بما ان الكاتلوج المرفق ضمن الجهاز يوضح مرفقات الجهاز ولم ترفق ، يوجد تأخير بالتنبيه الجرس بالجوال حدود 5 ثواني واحيان يدق واحيان مايدق

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Otrzymałem dziś paczkę w najbliższym sklepie. (możesz wybrać miejsce samodzielnie, przyjdź powiadomienie z wyborem na telefon) Opakowanie jest fabryczne - wykonane, ale nie zamknięte w nylonie, europejski adapter do gniazda został przyklejony do zewnętrznej części pudełka. Brak ładowania USB, podłączony, przy naciśnięciu trzy razy dzwonka brzmiał ding-ding. Połączę się za tydzień w nowym mieszkaniu, więc nie mogę powiedzieć jeszcze o wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Idealny. Bardzo łatwy w montażu, jest ze śrubami lub podkładkami Sdhesive z tyłu, aby łatwo je zamontować. 53 różne melodie i łatwe do skonfigurowania. Czuje się wytrzymały, ale potrzebujesz specjalnych baterii, które są bardzo drogie do kupienia, więc uważaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jesteś dobrze jedyną rzeczą, która nie jest odpowiednia, jeśli połowy, które złożyłem wniosek wzięty europejski

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Diogo
    PT
    16/12/2020

    9 dni dostawy z Cz do Portugalii, wszystkie wydają się dobre, ale jeden z noktowizorów wydaje się zepsuty (lub przynajmniej wyłączony), ale obraz i dźwięk jest dobry! Istnieje pewne opóźnienie 3-4 sekundy pomiędzy dzwonkiem do drzwi i powiadomieniem na smartfonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 186
    • Ft4 314
    • Ft9 863
    • Ft12 947
    • Ft3 296
    • Ft5 238
    • Ft10 172
    • Ft4 314
    • Ft5 238
    • Ft6 410
    • Ft18 157
    • Ft32 988
    • Ft2 464
    • Ft17 445
    • Ft11 393
    • Ft4 270
    • Ft42 734
    • Ft2 464