Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1172)
    • 5 Star(1043)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2020

    Świetny produkt, niezła cena. Już zaoszczędziłem pieniądze, bo udało mi się złapać włamywacza próbującego odblokować mój rower i przejrzeć aplikację w telefonie, więc pobiegłem do budynku.... Dziękuję ci banggood!!! (pracuje z baterią, ale lepiej podłączyć moc, jeśli chcesz, aby działała pełna czułość i większe wideoklipy)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    Received in good order. Setup was quite easy. Unfortunately i didn't have the chance to change the doorbell's volume. It's very loud. How can i lower this??

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2019

    Goods Doorbell has good features like microSD card slot, multi powered, video recording, wireless, two ways intercom using cellphone, motion detection, good night vision. Cons: special batteries needed. neither moisture nor rain protection available. Mic and loudspeaker were loosen. I am going to install doorbell outdoor, I hope it last long.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    To doskonały stosunek jakości do ceny. Początkowo miałem problem z kolorem obrazu wideo, kiedy na baterii, ale to samo się rozwiązało, kiedy zasilałem go przez USB (przed i po załączonych zrzutach ekranu). Sprawdziłem dzwonek na USB, 16V AC i baterie działają. Należy zauważyć, że wiele uwag, że 3 baterie są wymagane. Nie jest to prawdą, system będzie działał na 1 lub 2 lub 3 bateriach, ale oczywiście działa dłużej na 3. Wciśnij powiadomienia na telefon trwa od 2 do 3 sekund, a opóźnienie głosowe i obrazowe jest około sekundy. Jeden negatywny komentarz jest taki, że nie zamontuję dzwonka do drzwi, gdzie jest narażony na deszcz. Komora baterii oraz porty kart USB i SD są zakryte, ale nie zapieczętowane.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Zalety: niska cena, bardzo dobra jakość obrazu, łatwa instalacja mechaniczna, wbudowana w funkcje takie jak auto nagrywanie, karta SD. Zalety: kiepski podręcznik użytkownika, ponieważ jest drukowany 4 pkt czcionki (nieczytelny, nawet po zeskanowaniu ), dedykowana aplikacja Android jest bardzo prosta, proces parowania jest skomplikowany, ponieważ nie jest poprawnie udokumentowany, Opcja stałego zasilania nie jest w ogóle udokumentowana, Android nie dzwoni na telefon komórkowy, gdy przycisk pierścienia wciśnięty, głośność pierścienia nie jest regulowana, opóźnienie głosowe jest więcej niż 1 sekunda w obu kierunkach. Ten zestaw jest raczej przydatny do stałego nadzoru, niż do drzwi wideo. Gdy gość wciśnie przycisk pierścienia, użytkownik musi uruchomić aplikację Android ( 10-20 sekund ), uruchomienie połączenia wideo ( 10-60 sekund ) I w końcu trzeba wybrać komunikację głosową pomiędzy jednostkami. Jest zbyt długo, by oczekiwać, że gość czeka przy drzwiach. Usługa przechowywania w chmurze nie jest w ogóle dostępna. Tylko użytkownik zainicjowany wideo ma możliwość eksportu, nagrywania auto można grywać tylko przez aplikację Android.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    it needs 3 x 18650 batteries and no 2 !!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo dobry interkom elektroniczny. Dostosowałem wejście JST do zasilania 3,7v x 1A, więc nie muszę się martwić o ładowanie baterii. Kolejna dobra oferta z Banggood!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Dobry aparat za dobrą cenę. Mówca jest trochę słaby, ale wystarczająco dobry. Wykrywanie ruchu jest czasem trochę za późno z wykrywaniem ruchu, ale dzwonienie i powiadomienia są szybkie. Chmura magazynowa działa ok, ale nie jest w 100% niezawodne. Chciałbym otrzymywać powiadomienia bez dźwięku, ale to niemożliwe. Baterie do aparatu są trochę drogie, przypomnij sobie. Jednak podoba mi się produkt i jestem z niego bardzo zadowolony, dzięki!

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Nice little unit. Works well. In Ireland we get a lot of rain so I made an extra weather housing.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2019

    It's work good. Good price & good quality.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$39.99
    • US$9.19
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$25.99
    • US$14.54
    • US$49.99
    • US$16.16
    • US$34.65
    • US$19.99
    • US$72.99
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$13.45
    • US$11.64
    • US$18.47
    • US$43.99